Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το ενδιαφέρον της Tottenham για Ings φέρνει έσοδα στην Liverpool

Το ενδιαφέρον της Tottenham για Ings φέρνει έσοδα στην Liverpool

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, οι Spurs ανανέωσαν το ενδιαφέρον τους για τον Danny Ings, ενώ εντείνονται οι αμφιβολίες για το μακροπρόθεσμο μέλλον του Harry Kane στο βόρειο Λονδίνο.

Ο Nuno Espirito Santo θέλει να ζευγαρώσει στην επιθετική του γραμμή, τον Ings με τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, την ίδια ώρα που η Tottenham αρνείται να ενδώσει στην επιθυμία του Kane να αποχωρήσει.

Ο Ings αναμένεται να αποχωρήσει από την Southampton, αυτό το καλοκαίρι, αφού αρνείται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Saints. Ο 29χρονος επιθετικός έχει πλέον εισέλθει στο τελευταίο έτος της συμβολαίου του και το καλοκαίρι του 2022 θα έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Καθώς οι διοικούντες των Saints δεν επιθυμούν αυτό το σενάριο, ο Ings θα μπορούσε να διατεθεί στην τιμή των 20 εκατομμυρίων λιρών.

Η απόκτηση του διεθνή με την Αγγλία επιθετικού, ο οποίος έχει σημειώσει 38 τέρματα στην Premier League, τις δύο τελευταίες σεζόν, ενδεχομένως να καλύψει το κενό του Kane, εάν αυτός αποχωρήσει. Από την άλλη, τυχόν συνεργασία του Kane με τον Ings θα καθιστούσε πολύ ισχυρή την επιθετική γραμμή των Spurs.

Το μόνο δεδομένο είναι ότι ο επωφελούμενος, από οποιαδήποτε πιθανή συμφωνία για τον Ings, θα είναι η Liverpool. Σύμφωνα με την Liverpool Echo, οι Reds έθεσαν ρήτρα πώλησης 20% στη συμφωνία, με την οποία ο Ings πήρε μεταγραφή στη Southampton. Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να φέρει στα ταμεία της Liverpool ένα ποσό γύρω στα 4 εκατομμύρια λίρες.

Η Liverpool θα μπορούσε επίσης, να αποκτήσει ξανά τον παίκτη για 16 εκατομμύρια λίρες, αν και αυτό το σενάριο φαίνεται απομακρυσμένο.

Το ενδιαφέρον της Tottenham για Ings φέρνει έσοδα στην Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com