Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την επιστροφή των van Dijk, Gomez, Matip και Trent

Ο Klopp για την επιστροφή των van Dijk, Gomez, Matip και Trent

Ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που παραχώρησε από το Salzburg της Αυστρίας, αναφέρθηκε στην επιστροφή των τεσσάρων τραυματιών της ομάδας, δηλαδή για τους Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip και Trent Alexander-Arnold.

Εκείνος που βρίσκεται πιο κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είναι ο Καμερουνέζος, σύμφωνα με τον Γερμανό, ενώ οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ο Klopp αναλυτικά είχε να πει:

“ Δεν είναι [στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους], αλλά είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Ας ξεκινήσουμε λέγοντας πως δείχνουν και οι τέσσερις σε πολύ καλή κατάσταση. ”

“ Τώρα είμαστε σε συνεχείς συνομιλίες με το ιατρικό τμήμα, το τμήμα φυσικής κατάστασης, το τμήμα αποκατάστασης για το τι είναι σωστό για αυτούς σήμερα: πρέπει να κάνουν ίσως λίγο περισσότερο από την υπόλοιπη ομάδα, πρέπει να κάνουν λίγο λιγότερο; ”

«Έτσι, ειδικά ο Virg και ο Joe δεν θα έχουν διπλές προπονήσεις τώρα για τις πρώτες ημέρες με την ομάδα. Έχουν και μια δεύτερη προπόνηση, αλλά είναι με τον Andreas Schlumberger, με το τμήμα αποκατάστασης, για τη φυσιοθεραπεία τους και τέτοια πράγματα. Δείχνουν όμως πολύ καλά. Δεν ξέρω ακριβώς πότε μπορούμε να κάνουμε τα επόμενα βήματα, αλλά θα συμβεί στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, σίγουρα – θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. ” Είπε ο Klopp.

“ Ο Joel φαίνεται καλά, απολύτως, είναι πιο κοντά  στην κανονική προπόνηση. Τότε (όταν προπονηθεί) θα δούμε πότε θα ξεκινήσει να παίζει. ”

“ Ο τραυματισμός του Trent ήταν αρκετά σημαντικός, αλλά δεν είναι πλέον, θα έλεγα. Είναι κοντά αλλά αυτή τη στιγμή, πιθανώς για τις επόμενες πέντε ή έξι ημέρες θα έχει ένα ειδικό πρόγραμμα: από καιρό σε καιρό με την ομάδα, πιθανώς από καιρό σε καιρό μόνος του. Αλλά έπειτα σε πέντε ή έξι ή επτά ημέρες, θα πρέπει να είναι σε κανονική ομαδική προπόνηση. ”

Πλησιάζει η επιστροφή του Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com