Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η όμορφη ιστορία εργαζόμενης του κυλικείου των Reds για τον Henderson

Η όμορφη ιστορία εργαζόμενης του κυλικείου των Reds για τον Henderson

Η Carol Farell, ένα από τα παλιά μέλη του «παρασκηνιακού» προσωπικού της Liverpool, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον Jordan Henderson.

Έχει εργαστεί για χρόνια στο κυλικείο των Reds. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό στους παίκτες και στο υπόλοιπο προσωπικό του συλλόγου πρόσωπο, το οποίο όμως κατά πρώτον δεν έχει βρεθεί στο προπονητικό κέντρο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κατά δεύτερον, σύμφωνα με την ίδια, πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας πριν δύο χρόνια.

Σχετικά με αυτό της το πρόβλημα, η Carol δημοσιοποίησε στην Athletic ένα γράμμα με αποδέκτη τον Jordan Henderson, ο οποίος την είχε επισκεφθεί απρόσκλητος μαζί με τον Adam Lallana κατά την περίοδο πού ήταν ασθενής, προκειμένου να της συμπαρασταθούν και να της δώσουν χαρά και κουράγιο.

Το γράμμα της Carol Farell δημοσιεύτηκε λίγες μέρες πριν τον τελικό του Euro, πιθανότατα με σκοπό να δώσει μία ψυχολογική ώθηση στον αρχηγό της ομάδας μας.

Ας δούμε το περιεχόμενό του:

«Είσαι πρότυπο και ηγέτης – όχι μόνο στη Liverpool, αλλά και στις υποχρεώσεις σου με την εθνική. Οι νέοι παίκτες σε θαυμάζουν και εσύ τους εμπνέεις.»

«Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη μέρα πριν δύο χρόνια, όπου εσύ και ο Adam Lallana εμφανιστήκατε στην πόρτα μου στο Anfield. Υπέφερα από κάποια προβλήματα υγείας εκείνη την εποχή. Περνούσα μία δύσκολη περίοδο.»

«Πέρασα το σοκ της ζωής μου βλέποντάς σας στο κατώφλι! Απλά δε μπορούσα να μιλήσω.»

«Jordan, μπήκες μέσα, άναψες τον βραστήρα, και είχαμε μία όμορφη συζήτηση. Ρώτησες τι μπορούσες να κάνεις για να βοηθήσεις, γιατί δεν ήθελες να ανησυχώ για τίποτα.»

«Μου είπες πόσο έλειπα σε όλα τα παιδιά, και πόσο ανυπομονούσαν να γυρίσω στη δουλειά. Αυτή η χειρονομία ήταν τόσο όμορφη. Είναι κάτι πού δε θα ξεχάσω ποτέ. Μπήκες πραγματικά σε κόπο (σ.σ. για να με βοηθήσεις)

«Τους επόμενους μήνες συνέχισες να μου τηλεφωνείς τακτικά για να βλέπεις πώς είμαι. Έχω μείνει μακριά από τις προπονητικές εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και μού λείπουν πολύ.»

Ο χαρακτήρας του Jordan Henderson επιδοκιμάστηκε για ακόμα μία φορά.
Ο χαρακτήρας του Jordan Henderson επιδοκιμάστηκε για ακόμα μία φορά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com