Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε μαζί μας τον Konate»

Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε μαζί μας τον Konate»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Jürgen Klopp για το πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Ibrahima Konate, ο οποίος έχει καταφέρει ήδη να εντυπωσιάσει το τεχνικό επιτελείο των Reds στην Αυστρία.

Ο Γερμανός προπονητής ανέφερε στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

“ Πρώτα απ ‘όλα, προφανώς και  είναι πολύ ενθουσιασμένος! Είδα στα social media ότι είχε τη δική του παρουσίαση με τη φανέλα σε πέντε διαφορετικούς χώρους στο Παρίσι! ”

“Είναι ωραίος τύπος, το ήξερα από πριν. Φυσικά, λόγω της κατάστασης, συναντηθήκαμε τώρα [για] την πρώτη φορά εδώ – εκτός από τα παιχνίδια που παίξαμε με τη Leipzig. ”

“ Είναι καλός τύπος, είναι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω κοντά. Είναι ένα νεαρό αγόρι ακόμα, απίστευτα νεαρό, αλλά έχει ήδη βιώσει αρκετά. ”

“ Έχει ήδη κάνει μερικά πραγματικά καλά παιχνίδια στο παρελθόν και ελπίζουμε ακόμη καλύτερα πράγματα στο μέλλον. «

“ Αλλά για αυτόν, τώρα είναι η πρώτη προετοιμασία μαζί μας, δεν γνωρίζουμε πολλά για τον παίκτη, όπως συμβαίνει πάντα με τους νέους παίκτες. Προσπαθούμε λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί, να να είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις μαζί του για το πώς αισθάνεται και για τέτοια πράγματα. Είναι μια εντελώς φυσιολογική διαδικασία και ναι, είναι πολύ καλό που τον έχουμε εδώ. ”

O Ibrahima Konate με τη νέα εντός έδρας φανέλα.
O Ibrahima Konate με τη νέα εντός έδρας φανέλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com