Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Παραχωρεί με 15 εκ. τον Kabak η Schalke»

«Παραχωρεί με 15 εκ. τον Kabak η Schalke»

Σε αναζήτηση ομάδας εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ozan Kabak, μετά την απόφαση της Liverpool να μην τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, μη κάνοντας χρήση της σχετικής ρήτρας.

Η ομάδα του αμυντικού, η Schalke ήλπιζε πως ο παίκτης θα ξεχωρίσει με την Τουρκία στο Euro 2020 και η τιμή του θα ανέβει, ωστόσο κάτι τέτοιο συνέβη. Εκείνη δεν μπορεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και θα πρέπει να τον παραχωρήσει με μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι.

Αρχικά τον κοστολογούσε στα €23 εκατομμύρια, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα μπορούσε να τον παραχωρήσει και με ένα ποσό κοντά στα €13-15 εκατομμύρια.

Θα μπορούσαν οι Reds να κινηθούν για την αγορά του από την Γερμανική ομάδα, αν πωληθεί ο Nat Phillips με ένα παρόμοιο ποσό; Την δεδομένη στιγμή δεν φαντάζει ως ένα πιθανό ενδεχόμενο, όμως πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ενδιαφέρον για τον Τούρκου υπάρχει και από ομάδες του Νησιού, όπως είναι η Leicester όμως καμία επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί στη Schalke μέχρι και σήμερα.

Την περσινή σεζόν ο διεθνής στόπερ εντάχθηκε στους Reds τον Φεβρουάριο και πραγματοποίησε 13 συμμετοχές με την φανέλα τους σε όλες τις διοργανώσεις.

O Ozan Kabak με την εθνική Τουρκίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com