Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: «Όχι μόνο ηγέτης, αλλά & ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο Henderson»

Lallana: «Όχι μόνο ηγέτης, αλλά & ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο Henderson»

Ο Adam Lallana υπήρξε συμπαίκτης με τον Henderson στο Anfield για έξι χρόνια, πριν αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι, ως ελεύθερος για την Brighton & Hove Albion.

Ο Άγγλος κεντρικός μέσος δήλωσε στους Times ότι είναι απογοητευμένος από την έλλειψη αναγνώρισης του πραγματικού ταλέντου του αρχηγού των Reds.

«Οι ηγετικές του ικανότητες τοποθετούνται συχνά πάνω από την ποιότητα του ποδοσφαίρου του. Αυτό με απογοητεύει! Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ γιατί συμβαίνει αυτό είναι ότι στο μάτι δεν φαντάζει ίδιος με τους άλλους παίκτες, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι μπορεί να κάνει εξίσου καλά ότι κάνουν κι αυτοί».

«Μπορεί επίσης να είναι επιθετικός με τον τρόπο του, να φωνάζει, να ενθαρρύνει, να οργανώνει, οπότε ίσως αυτή η πλευρά του παιχνιδιού του να τονίζεται περισσότερο. Μεταφέρει γρήγορα την μπάλα μπροστά και είναι ανιδιοτελής στις προσπάθειες του. Ανησυχεί περισσότερο για τους συμπαίκτες του, παρά για τον εαυτό του».

Χρειάστηκε λίγος χρόνος, αλλά ο Henderson, η μεταγραφή του οποίου στοίχισε 20 εκατομμύρια λίρες το 2011, επιτέλους τα τελευταία χρόνια, άρχισε να λαμβάνει την αναγνώριση και την εκτίμηση που του αξίζει.

Τα τελευταία δύο χρόνια, οδήγησε την Liverpool στην κατάκτηση του Champions League και της Premier League. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος αρχηγός των Reds σε 30 χρόνια, που κέρδισε τίτλο πρωταθλήματος.

Δεν ήταν πάντα τόσο δημοφιλής μεταξύ των οπαδών των Reds όπως είναι τώρα, όμως δεν υπήρξε σε καμιά περίπτωση κακός ποδοσφαιριστής.

Αλλά όταν προορίζεσαι για αντικαταστάτης ενός εμβληματικού αρχηγού όπως ο Steven Gerrard, η σύγκριση είναι αμείλικτη.

Και παρόλο που ο Gerrard ήταν καλύτερος παίκτης, ο Henderson θα γράψει ιστορία στην Liverpool και αυτό από μόνο του είναι άξιο αναφοράς.

Lallana: «Όχι μόνο ηγέτης, αλλά & ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο Henderson»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com