Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milan, Liverpool & Tottenham στην κούρσα απόκτησης του Damsgaard

Milan, Liverpool & Tottenham στην κούρσα απόκτησης του Damsgaard

Σύμφωνα με την Tuttosport, η AC Milan είναι έτοιμη να προσφέρει τον Andrea Conti, ως έμψυχο αντάλλαγμα, μαζί με ένα χρηματικό ποσό, στην Sampdoria, για να αποκτήσει τον Mikkel Damsgaard.

Το δημοσίευμα αναφέρει, επίσης, ότι και η Liverpool βλέπει στο πρόσωπο του Δανού μέσου τον αντικαταστάτη του απερχόμενου Georginio Wijnaldum.

Η ικανότητα του Damsgaard να αγωνίζεται σε περισσότερες από μια θέσεις και να κάνει την διαφορά, είναι αξιοσημείωτη. Στη Liverpool θα μπορούσε να αποτελέσει μια ποιοτική εναλλακτική επιλογή, όχι μόνο σε οποιαδήποτε από τις τρεις θέσεις στην επιθετική της γραμμή, αλλά και στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Damsgaard, για τους προφανείς λόγους, αποτελεί και στόχο της Tottenham. Με το δανεισμό του Gareth Bale να φτάνει στο τέλος του, ίσως είναι καιρός να καταφύγει σε πιο ασφαλείς λύσεις και να αποκτήσει έναν ευέλικτο, νεαρό παίκτη, που μπορεί να καλύψει πολλές περιοχές στο γήπεδο και να χτυπήσει με αξιώσεις την πόρτα της βασικής ενδεκάδας.

Ο Δανός διεθνής κερδίζει τις εντυπώσεις στο Euro 2020. Με την χρηματιστηριακή αξία του 20χρονου να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, οι Spurs θα έχουν στα χέρια τους ένα σημαντικό μακροπρόθεσμο περιουσιακό στοιχείο.

Σύμφωνα με την Express, ο διευθύνων σύμβουλος ποδοσφαίρου των Spurs, Fabio Paratici, εισηγήθηκε την απόκτηση του παίκτη, του οποίου η τιμή κοστολογείται στα 45 εκατομμύρια λίρες, αφού εντυπωσιάστηκε από τις επιδόσεις του στη Serie A.

Ωστόσο, απομένει να δούμε αν οι Spurs μπορούν να ξεπεράσουν την AC Milan και την Liverpool στην κούρσα απόκτησης του Damsgaard.

Milan, Liverpool & Tottenham στην κούρσα απόκτησης του Damsgaard
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com