Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ings: «Ο Milner είναι ο πιο υποτιμημένος συμπαίκτης που είχα»

Ings: «Ο Milner είναι ο πιο υποτιμημένος συμπαίκτης που είχα»

Την αποθέωση γνώρισε ο μέσος της Liverpool, James Milner από τον πρώην επιθετικό της ομάδας και νυν παίκτη της Southampton, Danny Ings.

Ο striker των Saints κλήθηκε να ονομάσει τον πιο υποτιμημένο συμπαίκτη που είχε, ο οποίος δεν θα μπορουσε να ήταν άλλος από τον Millie, ο οποίος παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση παρά τα 35 του χρόνια.

Ings και Milner υπήρξαν συμπαίκτες στους Reds από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι εκείνο του 2018, όταν ο πρώτος αποχώρησε από την ομάδα, υπογράφοντας στην Southampton.

Ο Άγγλος επιθετικός αναλυτικά ανέφερε σε ένα online event: 

“ Θα έλεγα πως είναι ο James Milner (ο πιο υποτιμημένος συμπαίκτης που είχε). Πάντα υπήρχε κάποια πλάκα, όπως ο χαρακτηρισμός, Βαρετός Milner και τα σχετικά, όμως είναι ένας σπουδαίος τύπος. ”

“ Διαθέτει απίστευτη ικανότητα και δουλεύει πολύ σκληρά. Θεωρώ πως αν δεν είστε μαζί του στο προπονητικό κέντρο και αν δεν βρίσκετε κάθε μέρα μαζί του, είναι δύσκολο να καταλάβετε πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι. ”

“ Τα καταφέρνει ακόμη και στην τωρινή του ηλικία, τρέχει περισσότερο από κάθε άλλον στην ομάδα του. Θεωρώ πως είναι ο πιο υποτιμημένος παίκτης, γιατί διαθέτει τόσες πολλές δυνατότητες. ” Ανέφερε συγκεκριμένα ο Danny Ings στο Saints Foundation’s All In This Together online event.

Παραμένει εκ των σημαντικότερων ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com