Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Watkins αρέσει στην Liverpool»

«Ο Watkins αρέσει στην Liverpool»

Ο Ollie Watkins της Aston Villa φέρεται να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αρέσουν στη Liverpool και ο οποίος βρίσκεται στα ραντέρ της ομάδας, σύμφωνα με τον Neil Jones του Goal.com.

Ο νεαρός επιθετικός εντυπωσίασε πέρυσι με την φανέλα της Aston Villa, πραγματοποιώντας συνολικά 40 εμφανίσεις και σκοράροντας 16 τέρματα.

Ο 25χρονος κλήθηκε στην αρχική προεπιλογή της εθνικής Αγγλίας από τον Gareth Southgate, όμως τελικά δεν πήγε στον Euro, καθώς κόπηκε από την τελική 26αδα.

Σύμφωνα με τον Jones, ο Watkins είναι ένας εκ των παικτών που αρέσουν στην Liverpool για το κέντρο της επίθεσης.

Εκτός από τον striker της Villa, στους Reds αρέσουν και οι Harvey Barnes της Leicester, Pedro Neto της Wolves και Ismaila Sarr της Watford, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα της επίθεσης και προέρχονται από καλές σεζόν σε Premier League και Championship αντίστοιχα.

Ενδιαφέρον δεν φαίνεται όμως να υπάρχει για τον Raphinha της Leeds, παρά τα όσα έχουν αναφερθεί κατά καιρούς σε Αγγλικά μέσα.

Οι Reds είναι πιθανό να ενισχυθούν στην επιθετική τους γραμμή το φετινό καλοκαίρι, όμως όπως σημείωσε και ο Jones, οι πιθανές μεταγραφές εξαρτώνται άμεσα και από τις πωλήσεις παικτών, όπως οι Origi, Shaqiri και Minamino.

Πάντως, η περίπτωση του Ollie Watkins μόνο εύκολη και φθηνή δεν είναι, αφού η Aston Villa δαπάνησε £33 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της, το περσινό καλοκαίρι.

Ο Sarr εξακολουθεί να αρέσει στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com