Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον και της Aston Villa για τον Neco Williams

Ενδιαφέρον και της Aston Villa για τον Neco Williams

O Neco Williams στο Brighton.

Στόχος της Aston Villa είναι ο διεθνής Ουαλός μπακ της Liverpool, Neco Williams, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αξιόπιστου James Pearce.

Ο Άγγλος δημοσιογράφος, μιλώντας στο Kop End Fracas Podcast, κατονόμασε τους Villans ως μία εκ των τριών ομάδων της Premier League που ενδιαφέρονται για τον 20χρονο.

Ο προπονητής Dean Smith θέλει να αντικαταστήσει τον Ahmed Elmohamady ο οποίος αποχώρησε από το Villa Park και ήταν μέχρι πρότινος δεύτερος δεξιός μπακ, πίσω από τον Matty Cash.

Ο Williams, σύμφωνα πάντα με τον Pearce, έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την Liverpool, θέλοντας να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που φαντάζει δύσκολο με τον Trent Alexander-Arnold να αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Αν αποχωρήσει ο Ουαλός, η Liverpool δεν θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου μπακ, με τους James Milner, Joe Gomez και τον 17χρονο Conor Bradley να θεωρούνται άξιοι αντικαταστάτες του Trent από το τεχνικό τιμ.

Άξιο αναφοράς είναι πως μέχρι και ο Alex Oxlade-Chamberlain έχει αγωνιστεί στην Arsenal ως δεξιός μπακ-χαφ, αν και δύσκολα θα είναι στη συζήτηση για αυτή τη θέση.

Ο έμπειρος – για την ηλικία του – μπακ, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο UEFA Euro 2020, όπου η Δανία απέκλεισε την εθνική της χώρας του, και το μέλλον του αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

O Neco Williams με την εθνική Ουαλίας.
O Neco Williams με την εθνική Ουαλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com