Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «O Mbappe έχασε το πέναλτι για να έρθει στη Liverpool πιο γρήγορα!»

«O Mbappe έχασε το πέναλτι για να έρθει στη Liverpool πιο γρήγορα!»

Ο Kylian Mbappe ήταν ο μόνος εκτελεστής πέναλτι πού απέτυχε να σκοράρει στο χθεσινό παιχνίδι της Γαλλίας με την Ελβετία για τους «16» του Euro.

Το καταπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο εθνικές ομάδες κρίθηκε σε αυτή τη διαδικασία μετά το 3-3 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, με την απόκρουση του Sommer στο πέναλτι του επιθετικού της PSG να δίνει την πρόκριση στους Ελβετούς (και στον Xherdan Shaqiri ειδικότερα).

Η εξέλιξη αυτή, εν μέσω κιόλας των (παντελώς αβάσιμων) φημών περί ενδιαφέροντος της Liverpool για τον Γάλλο, έκανε πολλούς οπαδούς της Liverpool να αστειευτούν και να συνδέσουν τα δύο θέματα με αναρτήσεις τους στο Twitter, κάνοντας σχόλια όπως τα εξής:

  • «Ο γρήγορος αποκλεισμός των Mbappe και Jota από το Euro μπορεί να είναι πολύ ευεργετικός για τη Liverpool, καθώς θα ενταχθούν νωρίς στην pre-season!»
  • «Ελπίζω να μην αναλάβει ποτέ πέναλτι της Liverpool!»
  • «O Mbappe το έχασε για να μειωθεί η τιμή απόκτησής του από τη Liverpool!»
  • «Αυτό πού έγινε σημαίνει ότι θα τον αποκτήσουμε πιο γρήγορα;»

Kαι το κορυφαίο:

Ο οπαδός της Liverpool ανεβάζει μία φωτογραφία από το χθεσινό παιχνίδι, όπου ένα μέλος του προπονητικού staff της Ελβετίας πού μοιάζει εμφανισιακά με τον Klopp δίνει οδηγίες στον Manuel Akanji, και γράφει:

«Ο Klopp βοηθά την ελβετική ομάδα να αποκλείσει τη Γαλλία, για να έχει τον Mbappe στην pre-season της Liverpool. Προπονητή μου!»

O Mbappe εκτελεί το πέναλτι πού απέκρουσε ο Sommer.
O Mbappe εκτελεί το πέναλτι πού απέκρουσε ο Sommer.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com