Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Τουλάχιστον 100 εκ. θέλει η Bayern για τον Coman»

«Τουλάχιστον 100 εκ. θέλει η Bayern για τον Coman»

Η Bayern Munich δεν φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Kingsley Coman το φετινό καλοκαίρι και σύμφωνα με το Sky Germany θα ζητήσει τουλάχιστον €100 εκατομμύρια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Οι Reds σύμφωνα με το επίσης Γερμανικό, Sport 1 ενδιαφέρονται για τον διεθνή εξτρέμ και βρίσκονται σε επαφή με τους εκπροσώπους του, δίχως όμως να κινηθούν επίσημα για την απόκτηση του.

Το Sky Germany από την άλλη, αναφέρει πως δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση για τον 24χρονο και προσθέτει πως η Bayern Munich τον κοστολογεί στα 100 εκατομμύρια.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, είναι πολύ δύσκολο και η Liverpool (αν ενδιαφέρεται πραγματικά), αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρονται να δώσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό για τον Γάλλο.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή, ενώ αντίθετη φαίνεται πως είναι η επιθυμία του παίκτη, ο οποίος δείχνει να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Μένει να δούμε αν τελικά θα καταφέρει ο παγκόσμιος πρωταθλητής να αποχωρήσει από το Μόναχο ή αν θα παραμείνει για μια ακόμη σεζόν στην Allianz Arena.

Το συμβόλαιο του πάντως, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, δηλαδή σε δύο χρόνια.

Kingsley Coman και Thiago Alcantara στη Bayern.
Kingsley Coman και Thiago Alcantara πανηγυρίζουν με την φανέλα της Bayern Munich.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com