Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μεγάλες προκρίσεις για Thiago και Shaqiri

Μεγάλες προκρίσεις για Thiago και Shaqiri

Ημέρα με καταπληκτικές αναμετρήσεις για την φάση των 16 του Euro 2020 ήταν η Δευτέρα, καθώς και τα δύο παιχνίδια οδηγήθηκαν στην παράταση (το δεύτερο στα πέναλτι), με τους παίκτες των Reds, Thiago Alcantara και Xherdan Shaqiri να πανηγυρίζουν δύο μεγάλες προκρίσεις.

Ο πρώτος που προκρίθηκε ήταν ο Thiago, ο οποίος όμως δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής στην επικράτηση της Ισπανίας με 5-3 επί της Αυστρίας στο Parken Stadium.

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι, οι Κροάτες προηγήθηκαν με τρελό αυτογκόλ στο 21′, για να κάνουν την ανατροπή και να προηγηθούν με 3-1 οι Ισπανοί, χάρη στα τέρματα των Sarabia, Azpilicueta και Ferran Torres και να δεχθούν τελικά την ισοφάριση με τέρματα στο 88′ και στο 92′ από τους Orsic και Pasalic.

Στην παράταση ήταν όμως καλύτερη η ομάδα του Luis Enrique και με τα γκολ των Morata στο 100′ και του Oyarzabal στο 103′ πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση, κλείνοντας ραντεβού με την Ελβετία.

Με έναν τρελό τρόπο πέρασε και η Ελβετία του Xherdan Shaqiri, με τον ποδοσφαιριστή των Reds να ξεκινά βασικός και να αντικαθίσταται από τον Gavranovic στο 73′.

Οι Ελβετοί προηγήθηκαν με τον Seferovic στο 13′ και πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια, για αστοχήσουν όμως σε πέναλτι στο 55′ και να δεχθούν δύο γκολ μέσα στα επόμενα τέσσερα λεπτά από τον Karim Benzema.

Έβγαλαν όμως αντίδραση και ισοφάρισαν με Seferovic στο 81′ και Gavranovic στο 90ο λεπτό, για να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση και έπειτα στα πέναλτι.

Στην διαδικασία των πέναλτι, ο μοναδικός που αστόχησε ήταν ο Kylian Mbappe, ενώ οι Ελβετοί σκόραραν και τα πέντε τους πέναλτι, κάνοντας την μεγάλη έκπληξη και παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε η Ελβετία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com