Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πλησιάζει στην Burnley ο Phillips»

«Πλησιάζει στην Burnley ο Phillips»

Σύμφωνα με την Daily Star, ο αμυντικός της Liverpool Nathaniel Phillips βρίσκεται πολύ κοντά στην ένταξη του στην Burnley.

Ο Phillips, ο οποίος βρισκόταν στο περιθώριο στις αρχές της περασμένης σεζόν, εξελίχθηκε σε μια αξιόπιστη λύση στο κέντρο της άμυνας, όταν οι Virgil van Dijk, Joe Gomez and Joel Matip παροπλίστηκαν λόγω τραυματισμού.

Με τον Ibrahima Konate να αποτελεί πλέον ποδοσφαιριστή της Liverpool, ο Phillips ίσως να μην έχει μέλλον στο Anfield και μια μετακίνηση του φαντάζει πολύ πιθανή.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Burnley πλησιάζει στην απόκτηση του Phillips, καθώς ο Sean Dyche συνεχίζει να ψάχνει και για άλλες επιλογές στο κέντρο της άμυνας.

Ο Nathan Collins ήρθε από την Stoke City, αλλά καθώς το μέλλον του James Tarkowski στην ομάδα είναι αμφίβολο, μια κίνηση για τον Phillips συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Liverpool θέλει 15 εκατομμύρια λίρες για τον Phillips, με το ύψος της μετακίνησής του στην Burnley να κυμαίνεται σε αυτό το ποσό.

Εάν ο Phillips φύγει από τη Liverpool – για ένα ποσό πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα λάμβανε η ομάδα πριν από ένα χρόνο – τότε ο Rhys Williams και ο Ben Davies θα επωφεληθούν, καθώς θα ανεβούν μια θέση στην ιεραρχία των αμυντικών, προσφέροντας κάλυψη πίσω από τους Van Dijk, Gomez, Konate και Matip.

Η Liverpool μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει το ποσό μιας ενδεχόμενης μεταγραφής του Phillips, για να χρηματοδοτήσει μια δική της μεταγραφή ποδοσφαιριστή.

Στην πόρτα της εξόδου ο Nat Phillips;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com