Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έθεσε τιμή πώλησης για Shaqiri η Liverpool

Έθεσε τιμή πώλησης για Shaqiri η Liverpool

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποχωρήσουν από την Liverpool το φετινό καλοκαίρι, είναι ο Xherdan Shaqiri, με τους Reds μάλιστα να θέτουν τιμή πώλησης για τον διεθνή μέσο.

Σύμφωνα με την Liverpool ECHO, οι Reds παραχωρούν τον Ελβετό με ένα ποσό κοντά στα £13 εκατομμύρια, δηλαδή με όσα τον αγόρασαν από την Stoke City το καλοκαίρι του 2018.

Οι Reds θέλουν να εισπράξουν τουλάχιστον το ποσό που δαπάνησαν, για να τον κάνουν δικό τους πριν από τρία χρόνια, αν βέβαια δεν καταφέρουν να εισπράξουν περισσότερα χρήματα.

Ο Shaq πραγματοποιεί ένα αρκετά καλό Euro, τελειώνοντας τον όμιλο με δύο γκολ εναντίον της Τουρκίας την προηγούμενη Κυριακή και απόψε το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Γαλλία για την φάση των 16 της διοργάνωσης.

Στο στόχαστρο τους, τον έχουν ήδη αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες, με την Lazio να είναι εκείνη που έχει εκδηλώσει το πιο έντονο ενδιαφέρον, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να ολοκληρώσει την μεταγραφή μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όπως αναφέρουν τα Ιταλικά μέσα.

Σύμφωνα με την Echo, η Lazio δεν έχει καταθέσει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη πρόταση για τον 29χρονο, όμως αναμένεται να το κάνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Αναμένουμε λοιπόν εξελίξεις και με την υπόθεση του Shaqiri.

O Shaqiri πανηγυρίζει το καταπληκτικό του γκολ στο χθεσινό Ελβετία-Τουρκία.
O Shaqiri πανηγυρίζει το καταπληκτικό του γκολ στο Ελβετία-Τουρκία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com