Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Perez: «H ESL συνεχίζει κανονικά, οι ομάδες εξαναγκάστηκαν να φύγουν»

Perez: «H ESL συνεχίζει κανονικά, οι ομάδες εξαναγκάστηκαν να φύγουν»

Οι πλευρές πού δεν απέσυραν τη συμμετοχή τους από τη European Super League, και ειδικά ο Florentino Perez, επιμένουν σθεναρά στις θέσεις τους.

Ο πρόεδρος της Real Madrid και του -ζωντανού ακόμα, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τις δηλώσεις του- project της κλειστής λίγκας πού προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων τον Απρίλιο ισχυρίστηκε ότι η Liverpool και οι υπόλοιποι σύλλογοι πού αποχώρησαν μετά το ξέσπασμα των φιλάθλων εξαναγκάστηκαν να το κάνουν υπό το βάρος της κατακραυγής, νομικά όμως παραμένουν δέσμιοι των υπογεγραμμένων συμβολαίων τους.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Perez ισχυρίστηκε ότι το project «ζει και βασιλεύει», ενώ εν συνεχεία παρέθεσε τους λόγους για τους οποίους εξακολουθεί να θεωρεί την αποσπασμένη λίγκα ωφέλιμη για τους συλλόγους και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο εν συνόλω.

Οι δηλώσεις του στο El Transistor ήταν οι εξής:

«Είμαστε ήρεμοι, γιατί έχουμε κερδίσει.»

«Οι αγγλικές ομάδες εξαναγκάστηκαν (να αποχωρήσουν)

«Υπέγραψαν κάτι πού δεν έπρεπε να έχουν υπογράψει (την αποχώρησή τους από την ESL), γιατί είναι δεσμευμένες στη Super League. Ήθελαν να τις τιμωρήσουν (σ.σ. πιθανόν εννοεί ότι η UEFA ήθελε να τιμωρήσει τις αγγλικές ομάδες για την πρόθεση συμμετοχής τους στη λίγκα), και τα δικαστήρια είπαν ‘όχι’.»

«Υπάρχει ένα δεσμευτικό συμβόλαιο και κανένας δε μπορεί να φύγει. Η Super League συνεχίζει. Πήγαμε στον δικαστή, ο οποίος έβγαλε μία απόφαση και είπε ότι η Super League δε μπορεί να αγγιχτεί. Η UEFA δε μπορεί να κάνει τίποτα στους ανθρώπους ή στους συλλόγους.»

«(έπειτα το project) Σταμάτησε. Τώρα το δικαστήριο στο Λουξεμβούργο πρέπει να αποφασίσει.»

Ο Perez έκλεισε τις δηλώσεις του με την παράθεση των υπόλοιπων (πέραν των νομικών) λόγων πού εξακολουθεί να τάσσεται υπέρ της ΕSL:

«Δουλεύουμε 2 χρόνια πάνω σε αυτό.»

«Είναι ένα format πού θα αποτρέψει τον θάνατο του ποδοσφαίρου, το οποίο χάνει ενδιαφέρον.»

«Η Real Madrid έχει περάσει δύο πολύ δύσκολα χρόνια. Σε δύο χρόνια έχουμε χάσει 500.000.000 ευρώ.»

«Δεν αποκλείουμε κανέναν, όμως δε μπορούν να είναι όλοι εκεί (σ.σ. εννοεί ότι δε μπορούν όλες οι ομάδες να συμμετάσχουν στη λίγκα). Ένα παιχνίδι Roma-Sampdoria έχει λιγότερο ενδιαφέρον από ένα Manchester City-Paris Saint-Germain. Οι οπαδοί το καθορίζουν αυτό.»

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός της Real, η Barcelona και η Juventus είναι οι σύλλογοι πού παραμένουν υπέρ της European Super League.

Ακόμα υπέρ της ESL Florentino Perez και Real Madrid.
Ακόμα υπέρ της ESL Florentino Perez και Real Madrid.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com