Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημη πρόταση της Benfica για Wilson, την απέρριψαν οι Reds

Επίσημη πρόταση της Benfica για Wilson, την απέρριψαν οι Reds

O Harry Wilson στο Euro.

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Harry Wilson κατέθεσε η Benfica τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με τους James Pearce και Neil Jones, η οποία όμως απορρίφθηκε από τους Reds.

Ο διεθνής εξτρέμ βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, όμως μόνο αν η πρόταση της ενδιαφερόμενης ομάδας ικανοποιήσει οικονομικά τη Liverpool.

Οι Reds κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή στα €15 εκατομμύρια, όμως η πρόταση των Πορτογάλων δεν ξεπέρασε τα €10 εκατομμύρια, οπότε απορρίφθηκε αμέσως.

Στους Reds πάντως περιμένουν τους Πορτογάλους να επανέλθουν με μια νέα και βελτιωμένη πρόταση, η οποία πιθανότατα θα πλησιάζει τα €12-15 εκατομμύρια.

Το περσινό καλοκαίρι, η Liverpool απέρριψε επίσημη πρόταση, ύψους £11 εκατομμυρίων της Burnley, με τους Κόκκινους να θεωρούν πως ο Ουαλός αξίζει περισσότερα.

Η Benfica φυσικά δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Harry Wilson, αφού βρίσκεται και στη λίστα των Brentford και West Brom.

Ο ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ και στον προπονητή της Swansea, Steve Cooper, με τους δύο άνδρες να έχουν συνεργαστεί μαζί και στην Ακαδημία της Liverpool.

Ο Steve Cooper προσπάθησε να τον φέρει πέρυσι το καλοκαίρι στη Swansea, όμως η πρόταση δεν ικανοποίησε την Liverpool και έτσι ο διεθνής άσος κατέληξε στην Cardiff.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως ο 24χρονος δεν θα παραχωρηθεί ξανά δανεικός.

Πρώτο «όχι» των Reds στην Benfica.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com