Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Αυτή ήταν η πρόταση της Liverpool στον Wijnaldum»

«Αυτή ήταν η πρόταση της Liverpool στον Wijnaldum»

Με αφορμή το εξαιρετικό Euro που πραγματοποιεί ο Gini Wijnaldum με την εθνική Ολλανδίας, ο δημοσιογράφος, Neil Jones του Goal.com προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο που αποχώρησε από το Anfield ο έμπειρος μέσος.

Ο Jones ξεκινά στο σημερινό του άρθρο, αναφέροντας πως ο Jürgen Klopp επιθυμούσε την παραμονή του Ολλανδού στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο εκείνος δεν μπόρεσε να συμφωνήσει με τους Reds για νέο συμβόλαιο, με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να είχαν μάλιστα σταματήσει από τον περασμένο φθινόπωρο, χωρίς να υπάρξει κάποια συμφωνία.

Ο Gini όπως πιθανότατα γνωρίζετε ζητούσε ένα νέο συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών (το οποίο του έδωσε η Paris Saint-Germain) με αυξημένες μάλιστα απολαβές, την στιγμή που η Liverpool του πρότεινε ένα συμβόλαιο 2+1 χρόνων και με μειωμένες απολαβές, σε σχέση με εκείνο που είχε υπογράψει το 2016.

Σύμφωνα με τον Jones, το συμβόλαιο που πρότεινε η Liverpool στον ποδοσφαιριστή βασιζόταν κυρίως στις συμμετοχές και στα μελλοντικά επιτεύγματα, όπως οι κατακτήσεις τίτλων.

Η πλευρά του Wijnaldum δεν θα συμφωνούσε για ένα τέτοιο συμβόλαιο και τελικά βρήκε μια πολύ καλύτερη συμφωνία στους κυπελλούχους Γαλλίας, αφού η Barcelona δεν κινήθηκε αρκετά γρήγορα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης πριν από δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα Γαλλικά μέσα, ο 31χρονος πλέον μέσος θα εισπράττει €9.5 εκατομμύρια τον χρόνο στο Παρίσι.

O Gini Wijnaldum αγκαλιάζεται από τον Jurgen Klopp, μετά την αλλαγή πού σήμανε το τέλος της καριέρας του στη Liverpool.
O Gini Wijnaldum αγκαλιάζεται από τον Jurgen Klopp, μετά την αλλαγή πού σήμανε το τέλος της καριέρας του στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com