Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ > Σαν σήμερα: 25/6/2020 ένα απλό παιχνίδι Chelsea-Man City (pics & vids)

Σαν σήμερα: 25/6/2020 ένα απλό παιχνίδι Chelsea-Man City (pics & vids)

Στις 25 Ιουνίου του 2020 η Chelsea υποδέχτηκε τη Manchester City στο Stamford Bridge, λίγες μέρες μετά την επανέναρξη της Premier League.

Η ομάδα του Frank Lampard είχε το κίνητρο της εξασφάλισης μίας θέσης για το Champions League της επόμενης σεζόν, ενώ αυτή του Pep Guardiola με νίκη θα έδινε αναβολή στη στέψη της Liverpool και θα διατηρούσε τις μαθηματικές ελπίδες της.

Οι μπλε του Λονδίνου άνοιξαν το σκορ με υπέροχη ατομική προσπάθεια του Christian Pulisic στο 36′, και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Cityzens ισοφάρισαν με το επίσης εντυπωσιακό γκολ του Kevin De Bruyne, με τον Βέλγο να εκτελεί απευθείας φάουλ με άψογη τεχνική, καθώς η μπάλα άρχισε να χάνει ύψος αφότου πέρασε το τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Kepa.

H Chelsea ξαναπήρε προβάδισμα στο 78′ με το πέναλτι του Willian, το οποίο προέκυψε από διώξιμο του Fernandinho με το χέρι πάνω στη γραμμή, εξ αιτίας του οποίου δέχτηκε κόκκινη κάρτα.

Το σκορ έμεινε έτσι μέχρι το τέλος, και με τη λήξη του παιχνιδιού οι πανηγυρισμοί μεταξύ των παικτών και του προσωπικού της Liverpool, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί όλοι μαζί για να το δουν ξέσπασαν και διήρκεσαν μέχρι το επόμενο πρωί!

Ήταν η μέρα όπου η ομάδα μας έδωσε τέλος στη 30ετή αναμονή της για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Ακολουθούν φωτογραφίες και video από αυτή την ιστορική βραδιά για τους απανταχού Reds:

Henderson, van Dijk και Gomez σε πανηγυρικό mood!
Henderson, van Dijk και Gomez σε πανηγυρικό mood!

O Jordan Henderson σηκώνει το τρόπαιο μετά τη νίκη επί της Chelsea!
O Jordan Henderson σηκώνει το τρόπαιο μετά τη νίκη επί της Chelsea!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com