Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν επιτρέπει στον Salah να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς η Liverpool

Δεν επιτρέπει στον Salah να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς η Liverpool

Την τελευταία της απόπειρα να πείσει τη Liverpool αναφορικά με την συμμετοχή του Mohamed Salah στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έκανε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου, στέλνοντας επίσημο αίτημα στους Reds, στο οποίο όμως έλαβε αρνητική απάντηση.

Σύμφωνα με τον Paul Joyce των Times, η Liverpool απάντησε αρνητικά στο αίτημα της Αιγύπτου, καθώς είναι δεν είναι θετική στο ενδεχόμενο συμμετοχής του Mo στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως βέβαια και των υπόλοιπων παικτών της (Minamino, Konate).

Μετά την αρνητική απάντηση που έδωσαν οι Reds, άπαντες στην ομάδα θεωρούν πως ο παίκτης δεν θα προσπαθήσει να αλλάξει γνώμη στον σύλλογο και θα μείνει εκτός από τους Αγώνες.

Η Liverpool αποφάσισε να μην επιτρέψει στον Φαραώ να δώσει το παρών στο Τόκιο, ώστε να μην χάσει ολόκληρη την προετοιμασία της ομάδας, καθώς και να μην εκτεθεί στον κίνδυνο της πανδημίας του COVID-19, η οποία δεν βρίσκεται υπό έλεγχο στην Ιαπωνία.

Ο Mo Salah αναμένεται να απουσιάσει και κατά τους πρώτους δύο μήνες του 2022, λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και οι Reds δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να στερηθούν τον πρώτο τους σκόρερ για δύο μεγάλες περιόδους της σεζόν.

Ο επιθετικός είναι ναι μεν θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως πλέον το πιθανότερο είναι να μην συμβεί αυτό.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αιγύπτου, Ahmed Megahed δήλωσε σήμερα:

“ Δεν θέλω να πω, πως είναι απίθανο να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς ο Salah, αλλά είναι δύσκολο. ” Είπε στο στο ONTimeSport.

“ Ο Salah συμφώνησε να ηγηθεί της Ολυμπιακής ομάδας την τελευταία φορά που εντάχθηκε στην αποστολή της εθνικής Αιγύπτου. Ήρθαμε σε επικοινωνία με την Liverpool, για να επιτρέψει στον Salah να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς και εκείνοι μας είπαν πως περιμένουν την έγκριση του τεχνικού επιτελείου. ”

“ Τελικά όμως, η Liverpool απάντησε αρνητικά στο αίτημα μας, γιατί δεν ήθελαν να χάσουν τον παίκτη στην αρχή της σεζόν, καθώς και τον Ιανουάριο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στους αγώνες της Premier League. ”

Δεν θα δώσει το παρών στο Τόκιο ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com