Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πουλά υπό προϋποθέσεις Origi, Shaqiri, Williams και Wilson η Liverpool»

«Πουλά υπό προϋποθέσεις Origi, Shaqiri, Williams και Wilson η Liverpool»

Οι Reds είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον Neco Williams, σε περίπτωση που ο διεθνής Ουαλός επιθυμεί να φύγει από το Anfield.

Το όνομα του Williams περιλαμβάνεται σε μια λίστα μαζί με τους Xherdan Shaqiri, Divock Origi και Harry Wilson.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Liverpool ήταν ανοιχτή σε προσφορές για τoυς Shaqiri, Origi και Wilson και τελικά όταν δεν κατατέθηκαν συμφέρουσες προσφορές, επιτράπηκε στον Wilson να φύγει με δανεισμό, καθώς οι δύο διεθνείς της Ελβετίας και του Βελγίου παρέμειναν στο Anfield, για παροχή κάλυψης στην βασική ενδεκάδα.

Όσον αφορά το τρίο, αυτό το καλοκαίρι, η στάση των Reds δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει και πάλι ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, το οποίο ενδεχομένως να αυξηθεί μόνο για τον Shaqiri μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο Euro 2020, αλλά η Liverpool δεν είναι πρόθυμη να παραχωρήσει κανένα από τους τρεις σε χαμηλή τιμή.

Οι Reds δεν θα εξαναγκάσουν κανένα να περάσει την πόρτα της εξόδου. Εάν επιθυμούν να παραμείνουν, θα αποτελούν μέρος της πρώτης ομάδας της Liverpool, όπως συνέβη με τον Shaqiri και τον Origi την περασμένη σεζόν.

Εάν πάλι επιθυμούν να φύγουν, θα τους επιτραπεί να αποχωρήσουν μόνο για την αγοραία αξία τους. Ωστόσο, εάν οι Reds προβούν στην παραχώρηση οποιουδήποτε από τους τρεις, πηγές μέσα από τον σύλλογο αναφέρουν ότι το σενάριο αντικατάστασης τους μοιάζει απίθανο, παρά τα δημοσιεύματα που διασυνδέουν την Liverpool με τους Patson Daka, Raphinha και Donyell Malen.

Φέτος υπήρξαν πολλές εικασίες ότι η Liverpool θα προσπαθούσε να αποκτήσει έναν επιθετικό το καλοκαίρι, δεδομένου ότι οι Salah και Mane πρόκειται να αγωνιστούν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής τον Ιανουάριο. Καθώς όμως, το ντουέτο είναι πιθανό να χάσει μόνο δύο αγώνες της Premier League, πηγές μέσα από το σύλλογο επιμένουν ότι η Liverpool δεν έχει επί του παρόντος καμία πρόθεση να αποκτήσει παίκτες για την επίθεση, σε αυτό το παράθυρο ή στο προβλέψιμο μέλλον.

Η Liverpool Echo θεωρεί ότι ο Klopp και το επιτελείο του είναι εξαιρετικά ευχαριστημένοι με τις επιθετικές επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους, έχοντας ήδη μπροστά τους την πρόκληση να δώσουν σε όλους τους παίκτες αρκετό χρόνο παιχνιδιού. Σε τελική ανάλυση, ο Shaqiri ξεκίνησε πέντε φορές στην αρχική ενδεκάδα την περασμένη σεζόν, ενώ ο Origi, μαζί με τον Takumi Minamino και τον Alex Oxlade-Chamberlain, κατέγραψαν μόλις δύο συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Salah, ο Mane και ο Roberto Firmino αποτέλεσαν το αδιαμφισβήτητο επιθετικό τρίο των Reds τις τελευταίες σεζόν και δεν υπάρχει καμία ένδειξη για αποχώρηση, κανενός από αυτούς, φέτος το καλοκαίρι, ενώ ο Diogo Jota έγινε ο πρώτος παίκτης που προσπάθησε με αξιώσεις να μπει σφήνα στο τρίο, κατά τη διάρκεια της παρθενικής του σεζόν στο Anfield.

Εν τω μεταξύ, οι Minamino και Harvey Elliott παραχωρήθηκαν δανεικοί, μαζί με τον Wilson, ώστε να πάρουν κανονικά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους. Το ντουέτο θα επιστρέψει στο AXA Training Center στο Kirkby για την pre-season τον επόμενο μήνα, με την Echo να αναφέρει ήδη ότι ο Minamino παραμένει μέσα στα σχέδια του Klopp.

H Liverpool διατηρεί μεγάλες ελπίδες για τον Elliott, καθώς έλαμψε στην Blackburn και προσβλέπει στην σημαντική του συνεισφορά την επόμενη σεζόν.

Η επίθεση των Reds θα ενισχυθεί επίσης από τη διαθεσιμότητα των Oxlade-Chamberlain και Naby Keita. Μάλιστα η παρουσία του Oxlade-Chamberlain στο Anfield αποτελεί τον λόγο που η Liverpool δεν έχει, προς το παρόν, καμία πρόθεση να ενισχυθεί, ακόμα κι αν παραχωρηθεί κάποιος από τους Shaqiri, Origi ή Wilson.

O Ox, κατά τη διάρκεια της καριέρας του με τους Reds, έχει χρησιμοποιηθεί κυρίως ως κεντρικός μέσος. Εντούτοις εντυπωσιάζει με την απόδοση του στην προπόνηση, όταν ανεβαίνει πιο ψηλά στο γήπεδο και μάλλον προορίζεται για το ρόλο του δεκαριού την επόμενη σεζόν. Ως εκ τούτου, από τη στιγμή που η Liverpool θεωρείται ότι έχει στο ρόστερ της περισσότερους από δύο παίκτες, για κάθε θέση της επίθεσης, δεν αναμένεται να προβεί στην αντικατάσταση οποιουδήποτε επιθετικού παίχτη που πιθανόν να αποχωρήσει, με τον Klopp να θεωρείται διατεθειμένος να πορευτεί στη νέα σεζόν με τους παίκτες που έχει ήδη στη διάθεσή του.

O Neco Williams με την εθνική Ουαλίας.
O Neco Williams με την εθνική Ουαλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com