Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρεται για McGinn η Liverpool, θέλει 50 εκ. η Aston Villa

Ενδιαφέρεται για McGinn η Liverpool, θέλει 50 εκ. η Aston Villa

Το ενδιαφέρον της Liverpool για τον John McGinn της Aston Villa επιβεβαίωσε σήμερα ο James Pearce της Athletic UK, σημειώνοντας όμως πως πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση.

Ο διεθνής μέσος φέρεται να αρέσει στους Reds και στον Jürgen Klopp, όμως η περίπτωση του παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες, καθώς ανανέωσε με την Aston Villa τον περασμένο Δεκέμβριο και οι Villians δεν θα τον παραχωρούσαν με λιγότερα από £45-50 εκατομμύρια.

Ο 26χρονος ξεκίνησε και τα τρία παιχνίδια της Σκωτίας στην φάση των ομίλων του Euro 2020 και θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Gini Wijnaldum, ο οποίος θα συνεχίσει στην Paris Saint-Germain.

Ο Jürgen Klopp χαρακτήρισε τον μέσο ως «σούπερ παίκτη» κατά τη διάρκεια της σεζόν και σύμφωνα με τον James Pearce εντυπωσιάστηκε από από την εμφάνιση του στην βαριά ήττα των Reds με 7-2 στο Villa Park τον Οκτώβριο.

Η Athletic UK προσθέτει επίσης πως αν και το ενδιαφέρον της Liverpool για τον ποδοσφαιριστή είναι υπαρκτό, όμως μια πρόταση της στην Aston Villa δεν θεωρείται ως πιθανή την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο McGinn αγωνίστηκε σε 37 από τα 38 παιχνίδια της Aston Villa στην περσινή Premier League, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες του συνόλου του Dean Smith με 3 γκολ και 5 ασίστ.

Υπαρκτό φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον των Reds για τον McGinn.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com