Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έντονο ενδιαφέρον από την Premier League για τον Ozan Kabak

Έντονο ενδιαφέρον από την Premier League για τον Ozan Kabak

Αγγλικές σειρήνες ηχούν για ακόμη μια φορά για τον Τούρκο διεθνή στόπερ, Ozan Kabak, ο οποίος αγωνίστηκε για 6 μήνες στη Liverpool ως δανεικός από την, υποβιβασμένη πια, Schalke.

Οι Reds αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την ρήτρα των 18 εκατομμυρίων λιρών για την αγορά του ποδοσφαιριστή, παρά την άποψη πολλών πως η πορεία του ποδοσφαιριστή ήταν αρκετή ώστε να γίνει η εν λόγω κίνηση.

Αυτή η άποψη δεν φαίνεται πως βρίσκουν σύμφωνους τους ιθύνοντες και το τεχνικό τιμ της Liverpool, που αποφάσισαν να ξοδέψουν τα διπλάσια χρήματα για να φέρουν ένα κατά πολλούς πιο έτοιμο παίκτη, βρίσκοντας αυτή τη περίπτωση ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο του Ibrahima Konate της RB Leipzig.

Οι καλές όμως εμφανίσεις του δεν έχουν μείνει απαρατήρητες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αξιόπιστο γερμανικό μέσο, Sport 1, οι Leicester City και Newcastle United φαίνεται να τον έχουν εδώ και καιρό στα ραντάρ τους και προετοιμάζονται να κρούσουν τη πόρτα της Schalke για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Οι Βασιλικοί Μπλε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα περιμένουν τον αποκλεισμό της Τουρκίας από το UEFA Euro 2020, με την ελπίδα πως θα ανεβάσει την χρηματιστηριακή του αξία. Η τιμή του φαίνεται πως δεν θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Η αποχώρηση του, παρόλα αυτά, είναι δεδομένη. Οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και σε συνδυασμό με τον υποβιβασμό, είναι αναγκασμένοι να πουλήσουν αρκετούς παίκτες, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουν τις ελπίδες τους για απευθείας επάνοδο στη Bundesliga. Ο Weston McKennnie θα πάει στη Juventus, αφού οι Ιταλοί θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα του, ο Suat Serdar πουλήθηκε στη Hertha, ενώ πια σειρά έχουν οι Kabak, Rudy, Harit, Sane και Fahrmann.

Φυσικά από τη πλευρά του παίκτη δεν λογίζεται καν ως ενδεχόμενο η παραμονή στη κοιλάδα του Ρουρ, με την Premier League να είναι ο προτιμότερος προορισμός, σύμφωνα με δηλώσεις του παίκτη.

 

Αναγκασμένη να πουλήσει τον Kabak φαίνεται να είναι η Schalke
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com