Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Wilson η Leeds»

«Απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Wilson η Leeds»

Κάτοικος Anfield θα παραμείνει για την ώρα ο Harry Wilson, σύμφωνα με δημοσίευμα της Express.

Παρά το ότι το όνομα του είχε συνδεθεί με την Leeds United, τελικά φαίνεται πως δεν θα γίνει κάποια κίνηση από μεριά των παγωνιών για την απόκτηση του Ουαλού διεθνή μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα πάντα με την Express, βασικό ρόλο στην απόφαση αυτή φαίνεται να έπαιξε και η κοστολόγηση της Liverpool για τον παίκτη που φέρεται να ακουμπά τις 20 εκατομμύρια λίρες.

Αν και ο ποδοσφαιριστής έχει αποκτήσει θαυμαστές στο νησί με τις εμφανίσεις του με τις φανέλες των Derby County, Bournemouth και Cardiff City, η τιμή φαντάζει να είναι πολύ υψηλή, ειδικά με τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχει επιφέρει η πανδημία.

Ο Harry Wilson έκανε ακόμη μια καλή χρονιά στη Championship, σκοράροντας 7 φορές και μοιράζοντας 12 ασίστ.

Μπορεί να μην θεωρείται από το τεχνικό τιμ ως ένας παίκτης επιπέδου Liverpool, αλλά η ποιότητα που μπορεί να φέρει μεσοεπιθετικά αναμένεται να προσελκύσει και άλλους ενδιαφερόμενους. Ρεαλιστικά όμως, πολύ δύσκολα θα βρεθεί ομάδα διατεθειμένη να ξοδέψει αυτά τα χρήματα για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Wilson είναι μέσα στους ποδοσφαιριστές που η Liverpool θα ήθελε να πουλήσει, έτσι ώστε να μπορέσει να ενισχυθεί σε άλλες θέσεις, μαζί με παίκτες όπως ο Grujic, ο Karius, ο Origi και ο Shaqiri.

Αυτό θα είναι και το τέλος μιας μακράς πορείας του με την κόκκινη φανέλα, καθώς πρώτη φορά πέρασε τις πύλες του Kirkby το 2005, όταν ακόμη ήταν 8 ετών.

Θετικό πρόσημο άφησε η παρουσία του Wilson στο Cardiff
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com