Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζητά να ξεκαθαριστεί ο ρόλος του στην ομάδα ο Phillips

Ζητά να ξεκαθαριστεί ο ρόλος του στην ομάδα ο Phillips

Ο Nat Phillips επιθυμεί ξεκαθάρισμα του ρόλου του στην Liverpool πριν πάρει οριστικές αποφάσεις.
Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει τα γεγονότα που οδήγησαν στην καθιέρωση του ζευγαριού Phillips και Rhys Williams ως το βασικό αμυντικό δίδυμο, πριν από την έναρξη της σεζόν 2020/21.

Μάλιστα, ο αμυντικός μέσα από τις 20 εμφανίσεις του επιβεβαίωσε την πολύτιμη συνεισφορά του.
Ωστόσο, με τον Virgil van Dijk, τον Joe Gomez και τον Joel Matip να επιστρέφουν, καθώς και την άφιξη του Ibrahima Konate την επόμενη σεζόν, το μέλλον του στο Anfield δεν είναι ξεκάθαρο. Ο Phillips θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Liverpool, παρόλα αυτά θέτει ως προτεραιότητα την καριέρα του, καθώς οι Reds θα υποδεχθούν πίσω το βασικό σώμα των κεντρικών αμυντικών τους.

Και ενώ ο 24χρονος Phillips, σε μια συνέντευξη στη Liverpool Echo, αποκάλυψε ότι δεν έχουν γίνει ακόμη συνομιλίες για το άμεσο μέλλον του, τόνισε ότι θέλει ξεκάθαρο ρόλο και σταθερή παρουσία στην πρώτη ομάδα.

«Δεν έχουμε συζητήσει για αυτό μέχρι τώρα», είπε ο Phillips. «Νομίζω ότι αρχικά δεν περίμεναν να έχω αυτή την απόδοση στη σεζόν».

«Ίσως να νόμιζαν ότι επρόκειτο απλώς να κάνω τη δουλειά μου και μετά θα μπορούσαν να με πωλήσουν, ενώ τώρα κάνουν δεύτερες σκέψεις».

«Πρέπει να συνομιλήσω μαζί τους και να δω αν υπάρχει κάποιος ρόλος για μένα και ποιος ακριβώς θα είναι αυτός».

«Αγάπησα κάθε στιγμή στη Liverpool και έχω πάρει τόσα πολλά από τους οπαδούς φέτος. Μου άρεσε κάθε λεπτό και θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω για το κλαμπ».

«Αλλά πρέπει επίσης να λάβω υπόψη τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου και αυτό θα εξαρτηθεί από τον ρόλο που έχει ή δεν έχει η Liverpool για μένα».

Αναμένεται ένα καλοκαίρι αποφάσεων για τον Phillips και τη Liverpool, καθώς επί του παρόντος υπάρχουν επτά επιλογές στο κέντρο της άμυνας για τον Klopp (Van Dijk, Gomez, Matip, Konate, Williams, Phillips και Ben Davies).

Καλοκαίρι αποφάσεων για τον Nat Phillips.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com