Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συζητήσεις για Minamino Liverpool και Southampton

Σε συζητήσεις για Minamino Liverpool και Southampton

Σε συζητήσεις με την Southampton για την παραμονή του Takumi Minamino στο St Mary’s βρίσκεται η Liverpool, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός των Saints, Ralph Hasenhuttl.

Ο Ιάπωνας παραχωρήθηκε δανεικός στην Southampton τον περασμένο Φεβρουάριο και πρόλαβε να σκοράρει δύο γκολ στην Premier League κόντρα σε Newcastle και Chelsea.

Ο Hasenhuttl συγκεκριμένα ανέφερε στην Hampshire Live:

“ Ποτέ δεν είναι ωραίο, όταν ένας παίκτης δεν παίρνει τον χρόνο που επιθυμεί, όταν δηλαδή προπονείσαι και δεν είσαι ποτέ στην αρχική ενδεκάδα. ”

“ Στους παίκτες αρέσει να πηγαίνουν στις μεγάλες ομάδες, γιατί παίρνουν αρκετά χρήματα εκεί, καθώς και αρκετή δόξα, επειδή ανήκουν στο ρόστερ μιας ομάδας του big six. ”

“ Αυτή η χαρά όμως διαρκεί μόνο για λίγο, γιατί στη συνέχεια δεν παίζεις όσο θέλεις και αυτό σημαίνει πως δεν είσαι αρκετά σημαντικός για την ομάδα. Έπειτα, πολύ γρήγορα αρχίζεις να αισθάνεσαι απαίσια. ”

“ Το πιο σημαντικό για εκείνον είναι να πάρει την ευκαιρία του και να παίξει. Εμείς έπρεπε να κάνουμε μεγάλο rotation, λόγω των τραυματισμών μας, οπότε ήταν ξεκάθαρο πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής με εμάς. ”

“ Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις μαζί τους (Liverpool) και δεν είναι σίγουροι για το τι θα συμβεί, γιατί η Liverpool ενδέχεται κάνει ορισμένες μεταγραφικές κινήσεις. ”

“ Για εκείνον, είναι σημαντικό να παίζει εδώ. Του δώσαμε την ευκαιρία να αγωνιστεί και απολαύσαμε να τον έχουμε μαζί μας. ”

Θετικός για Minamino ο Hasenhuttl.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com