Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φημολογία για συνάντηση της Liverpool με τον Ikone

Φημολογία για συνάντηση της Liverpool με τον Ikone

Ακόμη μια ενδιαφέρουσα φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στο νησί, όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή της πρωταθλήτριας Γαλλίας Lille, Jonathan Ikone.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Anfield Central, η Liverpool έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους εκπρόσωπους του παίκτη την άλλη εβδομάδα. Παρόλο που αποδείχθηκε πως οι πληροφορίες από τη Πορτογαλία για προσφορά της Liverpool ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ και έμψυχο αντάλλαγμα στο πρόσωπο του Xherdan Shaqiri ήταν ψευδής, το ενδιαφέρον για τον Ikone είναι υπαρκτό.

Ο 23χρονος Γάλλος με καταγωγή από τη Δημοκρατία του Κονγκό ξεκίνησε τη καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Pari Saint-Germain, κάνοντας 7 συμμετοχές. Έπειτα από μία πετυχημένη σεζόν ως δανεικός στη Montpellier, όπου σε 37 συμμετοχές έγραψε 3 γκολ και 2 ασίστ, μεταγράφηκε στη Lille έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Με την τελευταία έχει 125 συμμετοχές, 14 γκολ και 25 ασίστ, κατακτώντας το περσινό πρωτάθλημα και έχοντας τρεις γεμάτες χρονιές.

Ο Ikone έχει φορέσει το εθνόσημο 4 φορές έχοντας ένα γκολ, ενώ το προηγούμενο μήνα αγωνίσθηκε ως συμπαίκτης του Ibrahima Konate στο UEFA U-21 Euro, εκεί που η Γαλλία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε από τους Ολλανδούς.

Παρά το ότι το άρθρο αναφέρεται σε συνάντηση της πλευράς του παίκτη με την Liverpool, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη σχετικά με την έκβαση της συγκεκριμένης ιστορίας. Μεγαλύτερο εμπόδιο ίσως φανεί η Lille και η αποφασιστικότητα της να κρατήσει τον Γάλλο στο ρόστερ της και τη νέα χρονιά. Από την πλευρά της Liverpool δεν παρατηρείται οποιαδήποτε βιασύνη για την ολοκλήρωση μεταγραφών. Αντίθετα, οι ιθύνοντες κινούνται με ψυχραιμία και ψάχνουν παίκτες που να συμφέρουν περισσότερο, όσον αφορά την οικονομική πλευρά των πραγμάτων.

 

O Jonathan Ikone εν δράσει
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com