Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σενάριο για ανταλλαγή του Harry Wilson με τον Raphinha

Σενάριο για ανταλλαγή του Harry Wilson με τον Raphinha

Φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες για επαφή της Leeds με την Liverpool για την απόκτηση του Ουαλού μεσοεπιθετικού Harry Wilson, με τον Raphinha να μπαίνει επίσης στη συζήτηση για την επίτευξη του deal, σύμφωνα με το Futbol de Inglaterra στο Twitter.

Ο Wilson έχει κάνει μόλις δύο επαγγελματικές συμμετοχές με του Reds, ενώ έχει δοθεί δανεικός σε Crew Alexandra, Hull, Derby County, Bournemouth και πέρυσι στη Cardiff, όπου σκόραρε 7 φορές και έδωσε άλλες 12 ασίστ σε 38 παιχνίδια. Ο πρώην αρχηγός των τμημάτων υποδομής της ομάδας είναι από τα φαβορί για αποχώρηση το φετινό καλοκαίρι και οι Whites φαίνεται να έχουν κάνει πρώτοι μια αρχική προσέγγιση.

Από την άλλη, ο Raphinha αποκτήθηκε από τη Stade Rennais αντί 16 εκατομμυρίων λιρών το περασμένο καλοκαίρι. Έχοντας προλάβει τον Αύγουστο να κάνει 6 συμμετοχές με τους Γάλλους, σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε άλλα δύο, ενώ ως κάτοικος Elland Road έχει 31 συμμετοχές, 6 γκολ και 9 ασίστ. Ο παίκτης έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων (κυρίως των Liverpool και Manchester United) και φαίνεται πως ίσως πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για την αγορά του Harry Wilson.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως για την ώρα δεν φαίνεται να έχει υπάρξει κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, όμως η σύνδεση του ονόματος του Wilson με την Leeds σίγουρα βάζει νέα διάσταση στο θέμα.

 

Φήμες για ανταλλαγή Wilson-Raphinha
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com