Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αναμένεται να αποχωρήσει από τη Leicester ο Tielemans

Αναμένεται να αποχωρήσει από τη Leicester ο Tielemans

Την πρόβλεψη πως θα αποχωρήσει από την Leicester City o Tielemans μετά το πέρας των υποχρεώσεών του με την Εθνική Βελγίου στο UEFA Euro 2020 έκανε ο Βέλγος δημοσιογράφος, Sven Claes.

Ο νεαρός Βέλγος, μετά από μια δύσκολη περίοδο στη Monaco, κατάφερε να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα στα χαφ στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ως παίκτης της Leicester. Σύμφωνα με τον Claes, αν ο ποδοσφαιριστής κάνει καλές εμφανίσεις στο Euro, θα είναι σχεδόν απίθανο να παραμείνει στις Αλεπούδες.

«Αν παίξει καλά στο Euro, περιμένω να αποχωρήσει, ναι. Θεωρεί ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, μια νέα πρόκληση – και πιστεύω και εγώ το ίδιο..»

«Πολλές ομάδες όπως η Manchester United και αρκετές ισπανικές ήδη τον θέλουν..»

«Πέρασε δύσκολα στη Monaco, αλλά στη Leicester όλοι είδαν τις πραγματικές αρετές του ξανά. Πιστεύω θα ακούσουμε νέα για το μέλλον του σύντομα..»

Έχοντας κάνει το ξεπέταγμά του στην Anderlecht, όπου υπήρξε βασικό στέλεχος πριν καν κλείσει τα 17, ο Youri Tielemans φαίνεται έτοιμος να πάρει μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα. Το ενδιαφέρον από της Premier League αναμένεται να είναι έντονο καθώς πια γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Έχει κάνει 108 συμμετοχές με την Leicester City, σκοράροντας 17 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 19 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη χρονιά που μας πέρασε παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας του, ενώ στο τελευταίο ματς της σεζόν έμεινε μόνος στο γήπεδο, χαιρετώντας τους φιλάθλους όντας εμφανώς συγκινημένος.

Θυμίζουμε πως το όνομά του έχει συνδεθεί άμεσα με την Liverpool, ως αντικαταστάτης του Wijnaldum ή σε ενδεχόμενο πώλησης του Naby Keita.

 

Ο Tielemans έδωσε με γκολ του το FA Cup στη Leicester
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com