Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την Κροατία ο Henderson

Δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την Κροατία ο Henderson

O Jordan Henderson κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα.

Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προλάβει την πρεμιέρα της εθνικής Αγγλίας στο Euro κόντρα στην Κροατία ο Jordan Henderson, καθώς δεν βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, μη έχοντας αγωνιστεί από τον Φεβρουάριο.

Όπως δήλωσε και ο τεχνικός των Τριών Λιονταριών, Gareth Southgate, άπαντες στην εθνική ομάδα της Αγγλίας θα πρέπει να χειριστούν με ρεαλιστικό τρόπο την περίπτωση του Hendo.

Ο Southgate αυτή τη φορά ανέφερε για τον Jordan Henderson:

“ Αυτή τη στιγμή θα αποτελούσε ένα μεγάλο μπόνους για αν μπορούσε να ήταν σχεδόν έτοιμος να συνεισφέρει στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με την Κροατία. ”

“ Τα χρονοδιαγράμματα γίνονται πιο δύσκολα με κάθε προπόνηση που μπορεί να χάσει. Αλλά είμαι πολύ ρεαλιστικός για το τι είναι δυνατό εδώ. Πιστεύουμε ότι είναι τόσο σημαντική επιρροή σε ολόκληρο την ομάδα. ”

“ Δεν νομίζω ότι θα ήταν δίκαιο να τον θέσουμε εκτός, όμως πιστεύω πως είναι ξεκάθαρο σε όλους το πόσο πολύ ποδόσφαιρο έχει χάσει. ” Είπε ο Southgate.

Το αρχικό πλάνο της εθνικής Αγγλίας ήταν να πάρει χρόνο ο αρχηγός της Liverpool στο προχθεσινό φιλικό με την Αυστρία, ωστόσο ένιωσε ενοχλήσεις το πρωί της Τετάρτης και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους, με τις εξετάσεις πάντως να είναι καθαρές.

Δεν είναι έτοιμος ο Jordan Henderson.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com