Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τραυματίστηκε ο Trent, ασίστ ο Robertson (vid)

Τραυματίστηκε ο Trent, ασίστ ο Robertson (vid)

Με τις εθνικές τους ομάδες σε φιλικές αναμετρήσεις αγωνίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Liverpool, με τον Andrew Robertson να ξεχωρίζει μοιράζοντας ασίστ και τον Trent Alexander-Arnold δυστυχώς να τραυματίζεται.

Ο Trent ξεκίνησε βασικός στη φιλική νίκη της Αγγλίας κόντρα στην Αυστρία με 1-0, όμως αποχώρησε τραυματίας στο 87ο, μη μπορώντας να πατήσει καλά το αριστερό πόδι του.

Ο αμυντικός ζήτησε αλλαγή μόλις ένιωσε την ενόχληση στον μηρό (όπως δήλωσε ο Gareth Southgate) και δέχθηκε κίτρινη κάρτα, επειδή δεν βγήκε γρήγορα από το γήπεδο.

Ο 22χρονος θα κάνει εξετάσεις σήμερα, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του.

Ο Andrew Robertson αγωνίστηκε για 69 λεπτά στη φιλική ισοπαλία (2-2) της εθνικής Σκωτίας με την Ολλανδία του Gini Wijnaldum.

Ο Robbo ήταν φυσικά ο αρχηγός της εθνικής του ομάδας και μοίρασε την ασίστ για το τέρμα του Nisbet στο 64′. Ασίστ έδωσε και ο Wijnaldum για το γκολ του Depay στο 17′.

Στο αρχικό σχήμα της Ουαλίας βρέθηκαν οι Neco Williams και Harry Wilson στην ήττα του συνόλου του Page από την Γαλλία με 3-0.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας των Reds μάλιστα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 26′, ενώ ο Wilson αντικαταστάθηκε στο 60′ από τον Ramsey.

Η ασίστ του Robbo: 

Ο Andrew Robertson αντιμετώπισε την Ολλανδία του Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com