Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Salah

Θέλει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Salah

Ο Mohamed Salah θέλει να εκπροσωπήσει την Αίγυπτο στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Αυτό σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας των Κ23 της Αιγύπτου Shawky Gharib, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο επιθετικός έχει επιβεβαιώσει ότι θέλει να εκπροσωπήσει τη χώρα του στον φετινό διαγωνισμό.

Η Αίγυπτος δικαιούται να συμπεριλάβει τρεις παίκτες, μεγαλύτερους σε ηλικία, στην αποστολή της και έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή της να συμπεριλάβει τον Salah.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου έχει ήδη γράψει στη Liverpool ζητώντας άδεια να συμπεριλάβει τον 28χρονο στην ομάδα της για τους αγώνες.

Αν ο Salah λάβει μέρος, τότε θα χάσει την αρχή της προετοιμασίας της ομάδας του πριν την έναρξη της Premier League στις 14 Αυγούστου.

Η Liverpool δεν υποχρεούται να αφήσει τον παίκτη, με τον Jurgen Klopp να ‘ναι φαινομενικά απρόθυμος να επικύρωσει την αποχώρηση του επιθετικού όταν ρωτήθηκε για το θέμα νωρίτερα φέτος.

Όμως ο Gharib ελπίζει ότι με τον Salah να θέλει να παίξει για τη χώρα του, οι Reds θα υποχωρήσουν έτσι ώστε οι Αιγύπτιοι να’χουν την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο.

«Λάβαμε την έγκριση του Salah για να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες πριν στείλουμε το αίτημα στη Liverpool», δήλωσε ο Gharib στο ραδιοφωνικό σταθμό ON Sport.

Πρόσθeσε: «Βρισκόμαστε ακόμη σε συζητήσεις με την ομάδα της Premier League σχετικά με τη διοργάνωση.

«Σίγουρα, έχοντας έμπειρους παίκτες θα προσθέσουμε περισσότερη δύναμη, αλλά η ομάδα μπορεί να απορρίψει το αίτημα λόγω των υποχρεώσεων τους, που συμπίπτουν με τους Αγώνες. ”

«Θα επιλέξω τρεις παίκτες μεγαλύτερους σε ηλικία, καθώς έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες σε αυτή τη διοργάνωση. Θα αντιμετωπίσουμε ισχυρούς αντιπάλους, οπότε το να καλέσουμε τους ανώτερους παίκτες θα προσθέσει περισσότερη αξία στην ομάδα μας. »

Η ομάδα Κ23 της Αιγύπτου ξεκίνησε τις προετοιμασίες της για τους αγώνες ξεκινώντας προπονήσεις δύο εβδομάδων την Τρίτη και θα ανακοινώσει την ομάδα των 22 ατόμων στις 22 Ιουνίου.

Πρώτα θα αντιμετωπίσουν τη Νότια Αφρική σε δύο φιλικούς αγώνες στις 10 Ιουνίου και στις 13 Ιουνίου, έχοντας την Ισπανία, την Αργεντινή και την Αυστραλία στο γκρουπ τους.

Ο Salah εκπροσώπησε την Αίγυπτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 λίγο μετά την μεταγραφή του στη Basel όταν ήταν μόλις 20 ετών.

Θετικός για Ολυμπιακούς Αγώνες ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com