Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Πήρε την καλύτερη απόφαση ο van Dijk»

Robertson: «Πήρε την καλύτερη απόφαση ο van Dijk»

Την απόφαση του Virgil van Dijk να μην αγωνιστεί στο EURO με την εθνική Ολλανδίας σχολίασε ο Andrew Robertson, τονίζοντας πως ήταν η καλύτερη απόφαση που μπορούσε να πάρει ο αμυντικός των Reds.

Ο στόπερ της Liverpool αποφάσισε τον περασμένο μήνα να μην αγωνιστεί στο EURO και να συνεχίσει την αποθεραπεία του στο Νησί, μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί τον περασμένο Οκτώβρη.

Ο Robbo συγκεκριμένα δήλωσε στην Scotland Herald:

“ Σε ένα χρονικό σημείο φαινόταν πως ο Virgil μάλλον θα προλάβαινε το Euro. Φαινόταν πως θα ήταν το πρώτο του παιχνίδι και θα ήθελα πολύ να παίξω εναντίον του. ”

“ Τον έχω παρακολουθήσει κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του, έχει δυσκολευτεί σε κάποιες στιγμές, όμως τώρα βλέπουμε το χαμόγελο στο πρόσωπο του να μεγαλώνει συνεχώς. ”

“ Νιώθει πως είναι κοντά στην επιστροφή του και κοντά στην επιθυμητή κατάσταση. ”

“ Θέλω οι φίλοι μου να τα πηγαίνουν καλά και θέλω να αγωνίζονται στα μεγάλα τουρνουά, όταν προκρίνονται. Είναι φυσικά δύσκολο να τον βλέπω να μένει εκτός, όμως νομίζω πως πήρε την καλύτερη απόφαση για την καριέρα του. Δείχνει να είναι καλά με αυτήν την απόφαση. ” Είπε ο Robertson.

“ Φυσικά και είναι απογοητευμένος, όμως πήρε την καλύτερη απόφαση για το σώμα του. Για αυτόν τον λόγο έθεσε τον εαυτό του εκτός. ”

“ Θα είναι μια τεράστια απώλεια για την Ολλανδία, όμως από την άλλη οπτική γωνία, αν είναι έτοιμος και σε καλή φυσική κατάσταση την επόμενη σεζόν, αυτό θα βοηθήσει την Liverpool. Για εμένα είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου και ελπίζω να το δείξει αυτό και την επόμενη σεζόν. ”

Με van Dijk του χρόνου οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com