Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θα γίνουν τα φιλικά με την Manchester United

Δεν θα γίνουν τα φιλικά με την Manchester United

Η Liverpool πριν από περίπου δύο μήνες είχε ξεκινήσει συζητήσεις με την Manchester United αναφορικά με την διοργάνωση δύο καλοκαιρινών φιλικών μεταξύ των δύο ομάδων, ένα στο Anfield και ένα στο Old Trafford.

Οι δύο σύλλογοι βρέθηκαν κοντά σε συμφωνία, όμως σταμάτησαν κάθε συζήτηση, μετά τις διαμαρτυρίες και των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί των Red Devils στον αναβληθέντα αγώνα με την Liverpool, αλλά και πριν από εκείνον που τελικά πραγματοποιήθηκε, όταν και προσπάθησαν να εμποδίσουν το πούλμαν των Reds από το να φτάσει στο γήπεδο.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου στο The AXA Training Centre, όπου θα δώσουν το παρών όλοι οι μη διεθνείς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν υποχρεώσεις σε EURO και Copa America.

Μέσα στο καλοκαίρι η ομάδα του Jürgen Klopp αναμένεται να μεταβεί τόσο στην Γαλλία, όσο και στην Αυστρία για προπονητικά camp, καθώς και να δώσει ορισμένους φιλικούς αγώνες στις δύο χώρες.

Πριν την έναρξη της Premier League, οι Reds θα δώσουν και τουλάχιστον ένα φιλικό παιχνίδι στο Anfield, με την παρουσία φυσικά του κόσμου τους.

Η νέα σεζόν της Premier League θα ξεκινήσει στις 14-15 Αυγούστου και το νέο πρόγραμμα της θα ανακοινωθεί στις 16 Ιουνίου.

Επιστροφή στις προπονήσεις στις 12 Ιουλίου για την Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com