Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πως διαμορφώνονται τα γκρουπ δυναμικότητας του UCL

Πως διαμορφώνονται τα γκρουπ δυναμικότητας του UCL

Η νίκη της Chelsea επί της Manchester City στον χθεσινοβραδινό τελικό του Uefa Champions League ξεκαθάρισε λίγο τα πράγματα όσο αφορά την κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης περιόδου.

Μετά την κατάκτηση του Champions League από τους Μπλε του Λονδίνου, η Borussia Dortmund ανέβηκε στο pot 2, ενώ εκείνοι θα βρίσκονται στο pot 1 ως κάτοχοι της διοργάνωσης.

Στο pot 1 θα βρίσκεται και η Villarreal, η οποία νίκησε την Manchester United στην διαδικασία των πέναλτι την περασμένη Τετάρτη και κατέκτησε το Uefa Europa League.

Το pot 1 συμπληρώνουν και οι πρωταθλήτριες, Manchester City, Atletico Madrid, Bayern Munich, Inter Milan, Lille και Sporting Lisbon.

Η Liverpool θα είναι στο pot 2, μαζί με ομάδες όπως η Real Madrid, η Barcelona, η Juventus, η Paris Saint-Germain και η Borussia Dortmund.

Pot 1

Atletico Madrid

Man City

Bayern Munich

Inter Milan

Lille

Sporting CP

Chelsea

Villarreal

Pot 2

Liverpool

Real Madrid

Barcelona

Juventus

Paris Saint-Germain

Sevilla

Manchester United

Borussia Dortmund

Pot 3

Ajax

RB Leipzig

Atalanta

Porto

Zenit St Petersburg

Pot 4 

AC Milan

Wolfsburg

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο pot θα καταλήξουν οι Besiktas, Dynamo Kiev και Club Brugge.

Στα προκριματικά της διοργάνωσης συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Celtic, Rangers, Red Bull Salzburg, Slavia Prague, Shakhtar Donetsk, Monaco, Benfica, Genk, Spartak Moscow, Ολυμπιακός, Young Boys, Red Star, PSV Eindhoven, Rapid Wien και Galatasaray.

Στο pot 2 η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com