Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Raphinha: «Liverpool και Manchester United είναι γιγαντιαίες ομάδες»

Raphinha: «Liverpool και Manchester United είναι γιγαντιαίες ομάδες»

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί για τα μεταγραφικά της Liverpool τους τελευταίους μήνες και ένα από αυτά, είναι εκείνο του Raphinha της Leeds.

Ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε μια καλή πρώτη σεζόν με την Leeds στην Premier League με έξι γκολ και εννέα ασίστ, με τις φημολογίες να τον έχουν συνδέσει τόσο με την Liverpool, όσο και με την Manchester United.

Ο ίδιος ρωτήθηκε για τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Liverpool και της Manchester United:

“ Είναι δύσκολο να εξηγήσω πως νιώθω, όταν ακούω φήμες πως ενδιαφέρονται για εμένα γιγαντιαίες ομάδες, όπως η Liverpool και η Manchester United. ”

“ Μεγάλωσα βλέποντας αυτές τις ομάδες στην τηλεόραση. Έβλεπα τον (Wayne) Rooney, τον (Ruud) Van Nistelrooy, τον Cristiano Ronaldo, επίσης έβλεπα τον (Steven) Gerrard, καθώς και άλλους όπως οι (Thierry) Henry, Deco και (Frank) Lampard. ” Είπε ο Βραζιλιάνος στο UOL Esporte

“ Υπάρχουν τόσοι παίκτες με ποιότητα, οπότε είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιον. Νομίζω όμως πως αυτό αντικατοπτρίζει το πρωτάθλημα. Λάτρευα να το βλέπω και ονειρευόμουν να παίξω σε αυτό. ”

“ Έχω τέσσερα χρόνια να απομένουν στο συμβόλαιο μου και ούτε που σκέφτομαι να φύγω από εδώ (Leeds) για ένα συγκεκριμένο λόγο: είμαι χαρούμενος και κάνω χαρούμενους και τους άλλους.”

Πολύ θετική πρώτη σεζόν στο Νησί για τον Raphinha.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com