Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για την έκβαση της δίκης του Hillsborough η LFC

Εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για την έκβαση της δίκης του Hillsborough η LFC

Την δυσαρέσκεια της για την έκβαση της δίκης του Hillsborough εξέφρασε η Liverpool με επίσημη ανακοίνωση της σήμερα το απόγευμα.

Δύο πρώην αστυνομικοί, ο Donald Denton και ο Alan Forster, μαζί με τον δικηγόρο, Peter Metcalf παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου το μεσημέρι της Τετάρτης, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για την τραγωδία του Hillsborough και συγκεκριμένα πως παρεμπόδισαν τις προσπάθειες για απόδοση της δικαιοσύνης.

Αρνήθηκαν και οι τρεις τις κατηγορίες, με τον δικαστή να εξετάζει αν είχαν αποπειραθεί να «αλλάξουν» τις εκθέσεις της αστυνομίας, χωρίς όμως να καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα, γεγονός που οδήγησε στην αθώωση και των τριών κατηγορουμένων.

Η Liverpool αναφέρει στην ανακοίνωση της:

“ Αν και δεν είναι δική μας αρμοδιότητα, νομικά ή με άλλο τρόπο, να σχολιάσουμε αυτές τις διαδικασίες που αφορούν άτομα, εναπόκειται σε εμάς να επισημάνουμε ότι τα 96 θύματα, οι οικογένειές τους, οι επιζώντες και όλοι όσοι υπέφεραν ως αποτέλεσμα της τραγωδίας του Hillsborough, απέτυχαν στην επιδίωξή τους για δικαιοσύνη. ”

“ Χαιρετίζουμε όλους όσους έχουν κάνει εκστρατεία για δικαιοσύνη. Απογοητεύτηκαν ξανά. ”

“ Έχουμε μια κατάσταση στην οποία 96 άτομα σκοτώθηκαν παράνομα και ωστόσο κανένα άτομο ή ομάδα δεν θεωρήθηκε νομικά υπεύθυνο για τους θανάτους τους. ”

“ Όπως πάντα, οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες, τους επιζώντες και τους αγωνιζόμενους και θα επαναλάβουμε ότι, όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες του 2016, η συμπεριφορά των υποστηρικτών μας δεν συνέβαλε στην καταστροφή, μια αλήθεια για την οποία οι οικογένειες τους πάλεψαν για περισσότερα από 25 χρόνια. ”

“ Οι 96 δεν θα ξεχαστούν ποτέ. ”

Απογοήτευση μετά την έκβαση της δίκης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com