Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Στην λίστα της Liverpool ο Tielemans»

«Στην λίστα της Liverpool ο Tielemans»

Ο Gini Wijnaldum δεν συνεχίζει στη Liverpool και οι Reds δεν αποκλείεται να κινηθούν το φετινό καλοκαίρι για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου, ο οποίος θα μπορέσει να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ολλανδού.

Στη λίστα των Reds, σύμφωνα με την Βελγική εφημερίδα, Het Nieuwsblad βρίσκεται ο μέσος της Leicester, Youri Tielemans, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό γκολ του τελικού του FA Cup πριν από λίγες μέρες.

Την είδηση επιβεβαιώνει και ο έγκριτος Βέλγος δημοσιογράφος, Sven Claes προσθέτοντας μάλιστα πως ο παίκτης δεν βρίσκεται μόνο στη λίστα των Reds (καθώς και άλλων ομάδων), αλλά και ότι θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το EURO, με την αποχώρηση από το King Power Stadium να δείχνει όλο και πιο πιθανή.

Την σεζόν που μας πέρασε ο Tielemans αγωνίστηκε σε 51 αγώνες με την φανέλα των Foxes, μοιράζοντας έξι ασίστ και σκοράροντας εννέα τέρματα και ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στην ομάδα του Brendan Rodgers, γεγονός που αποδεικνύει το πόσο σημαντικός έχει καταφέρει να γίνει μέσα σε μόλις δύο σεζόν.

Οι Βέλγοι αναφέρουν πως και η Manchester United κοιτάζει τον διεθνή κεντρικό, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι προχωρημένο μέχρι στιγμής.

Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι κινηθεί για την απόκτηση ενός μέσου η Liverpool το φετινό καλοκαίρι.

Αντικαταστάτης του Wijnaldum, ο Tielemans;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com