Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ιδρύει το Συμβούλιο των Οπαδών η Liverpool!

Ιδρύει το Συμβούλιο των Οπαδών η Liverpool!

Η απόφαση της FSG να συμπεριλάβει τη Liverpool στην ευρωπαϊκή Super League προδίδει το YNWA και τις αξίες του συλλόγου, όπως δηλώνουν και πολλοί οπαδοί στις πρώτες αντιδράσεις τους.

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχωρά η Liverpool, καθώς θα ιδρύσει το Συμβούλιο των Οπαδών, προκειμένου να υπάρχει εκπροσώπηση του κόσμου, όπως ακριβώς είχε ζητήσει η λέσχη φίλων της ομάδας, Spirit of Shankly στην πρώτη της συνάντηση με τον Billy Hogan.

Παράλληλα, η FSG ανακοίνωσε πως θα καλύψει εκείνη όλα τα έξοδα που προέκυψαν σχετικά με την πρόθεση συμμετοχής της ομάδας στην European Super League, η οποία ναυάγησε μετά από 48 ώρες.

Οι Reds αναφέρουν στην ανακοίνωση τους:

“ Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά μια σειρά από πρόσφατες συναντήσεις με την λέσχη φίλων, Spirit of Shankly, και αποτελεί τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου δέσμευσης που θα επιτρέπει τη βαθύτερη διαβούλευση με τους οπαδούς σχετικά με στρατηγικές αποφάσεις που ενδιαφέρουν τους υποστηρικτές μας. ”

“ Αυτή η διαδικασία διαβούλευσης θα ενσωματωθεί στο Καταστατικό του συλλόγου και θα υπογραφτεί ένα νομικά δεσμευτικό Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του συλλόγου και του Επίσημου Liverpool Supporters Trust, διασφαλίζοντας έτσι την υποστήριξη των οπαδών σε θέματα μέσω ενός δομημένου διαλόγου. ”

“ Το Συμβούλιο των Οπαδών θα ξεκινήσει πριν από τη νέα σεζόν και θα αποτελείται από μια ομάδα υποστηρικτών που αντιπροσωπεύουν το διαφορετικό fanbase του συλλόγου. Το επίσημο Liverpool Supporters Trust θα είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση του Συμβουλίου των Οπαδών και θα έρχεται σε επαφή με τις θυγατρικές ομάδες του και την ευρύτερη βάση των οπαδών για να διασφαλίσει ότι θα επιτυγχάνεται η εκπροσώπηση. ”

“ Το Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιεί τακτικές συναντήσεις με τον σύλλογο και ο πρόεδρος θα κληθεί να παρακολουθήσει τις κύριες συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της LFC όταν ανακύπτουν στρατηγικά θέματα που ενδιαφέρουν τους οπαδούς. ”

“ Η υπάρχουσα δομή των φόρουμ οπαδών θα παραμείνει στη θέση της, αλλά θα αναδιαμορφωθεί σε τρεις κύριες ομάδες εργασίας για να καλύψει την έκδοση εισιτηρίων, την εμπειρία του αγώνα και την ED&I. Αυτό θα διασφαλίσει ότι τα επιχειρησιακά ζητήματα και τα έργα θα συνεχίσουν να συζητούνται από μέλη του συλλόγου και οπαδούς του συλλόγου. Όταν κρίνεται σκόπιμο, αυτά τα θέματα θα συζητούνται επίσης σε επίπεδο Διοικητικού Συμβουλίου. ”

“ Οι συζητήσεις μεταξύ του συλλόγου και του επίσημου Liverpool Supporters Trust θα συνεχιστούν τις επόμενες εβδομάδες για να οριστικοποιηθεί και να επισημοποιηθεί αυτή η νέα δομή εμπλοκής με μια δημόσια δήλωση. Το Liverpool Supporters Trust θα συναντηθεί επίσης με τα μέλη του για να ψηφίσει αυτή τη νέα δομή. ”

Σημαντική απόφαση της Κόκκινης διοίκησης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com