Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δει τι μπορεί να προσφέρει ο Thiago»

Robertson: «Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δει τι μπορεί να προσφέρει ο Thiago»

O Andy Robertson συγχαίρει τον Thiago για το γκολ του.

Αρκετά ανεβασμένος είναι τις τελευταίες εβδομάδες ο Thiago Alcantara, δείχνοντας τι μπορεί να προσφέρει στην Liverpool, όπως ανέφερε και ο Andrew Robertson στις δηλώσεις του, μετά το διπλό στην έδρα της Burnley.

Ο Ισπανός μέσος πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο Merseyside Derby του Οκτωβρίου, όμως πλέον βρήκε τον καλό του εαυτό και την επόμενη σεζόν θα βοηθήσει τους Reds να πετύχουν όλους τους, στόχους τους.

Ο Robbo δήλωσε αναφορικά με τον Thiago:

“ Πάντα βρίσκω δύσκολη την προσαρμογή των παικτών που έρχονται και ειδικά εκείνων, όπως ο Thiago, που έχουν ένα τεράστιο όνομα στον χώρο του αθλήματος. ”

“ Χρειάστηκε χρόνο να προσαρμοστεί και τραυματίστηκε πολύ άσχημα στον αγώνα με την Everton, κάτι που τον έθεσε εκτός. Έπρεπε να φτάσει ξανά στο επίπεδο μας και να βρει κάποιον ρυθμό. ”

“ Νομίζω πως κατά τις τελευταίες έξι ή οχτώ εβδομάδες έχουμε δει τι πραγματικά μπορεί να προσφέρει ο Thiago στην ομάδα, για το οποίο δεν είχαμε καμία απολύτως αμφιβολία. ”

“ Πήρε τον χρόνο του και προσαρμόστηκε στην Premier League, κάτι το οποίο κάναμε όλοι. Απόψε (Τετάρτη) ήταν ξανά φανταστικός. ” Σημείωσε ο Andy Robertson, κλείνοντας τις δηλώσεις του.

O Thiago πανηγυρίζει το γκολ του.
O Thiago πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα, εναντίον της Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com