Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχει κάνει καλή σεζόν ο Trent»

Klopp: «Έχει κάνει καλή σεζόν ο Trent»

Ένας εκ των καλύτερων παικτών της Liverpool είναι τις τελευταίες εβδομάδες εβδομάδες ο Trent Alexander-Arnold, με τον Jürgen Klopp να τον αποθεώνει στην συνέντευξη τύπου του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Burnley.

Ο προπονητής των Reds για τον Trent και τη φετινή του σεζόν είχε να πει:

“ Έχει κάνει μια καλή σεζόν. Το πρόβλημα όμως είναι πως είχε να παίξει περίπου με 20 διαφορετικά δίδυμα κεντρικών αμυντικών, κάτι το οποίο είναι δύσκολο. ”

“ Είναι ακόμη ένας νέος παίκτης και φέτος είχε μεγαλύτερο ρόλο από ότι πριν στην οργάνωση της τελευταίας μας γραμμής, κάτι που τον μετατρέπει από ένα ταλέντο παγκόσμιας κλάσης σε έναν οργανωτή της άμυνας. ”

“ Είναι ένα βήμα και το έκανε καλά. Οπότε ναι, βρίσκεται σε μια καλή κατάσταση και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό. Για εμάς αυτό είναι σημαντικό. Χωρίς την φόρμα του Trent, θα ήμασταν χωρίς καμία αμφιβολία σε διαφορετική θέση. ”

Για την ασίστ του για το γκολ του Alisson:

“ Ήταν ένα κόρνερ παγκόσμιας κλάσης. Όχι το πρώτο του και ούτε το τελευταίο του. ”

“ Ο Nat Phillips θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αν είχε κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά. Επίσης, αν ο Alisson δεν είχε βρει την μπάλα, τότε νομίζω πως και ο Sadio βρισκόταν σε μια ενδιαφέρουσα θέση. ”

“ Οπότε, τόσο καλό ήταν αυτό το κόρνερ και δεν πρέπει να παίρνεις ως δεδομένα αυτά τα πράγματα.” Είπε ο Klopp.

“ Έχουμε δει υπέροχους παίκτες σε κρίσιμες στιγμές να κάνουν ένα μέτριο χτύπημα σε μια στημένη φάση. Αυτή η σέντρα όμως έκανε το γκολ να έρθει. Ο Ali έπρεπε απλώς να βάλει το κεφάλι του. Το έκανε όμως καλά. ”

Εξαιρετικός τους τελευταίους μήνες ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com