Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Burnley – Liverpool (preview)

Burnley – Liverpool (preview)

Προτελευταία αγωνιστική της Premier League και η Liverpool αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Burnley το βράδυ της Τετάρτης στις 22:15 ώρα Ελλάδος.

Οι Clarets θα έχουν 3.500 κόσμο στο πλευρό τους και θέλουν να βγάλουν αντίδραση, μετά την βαριά εντός έδρας ήττα με 0-4 από τη Leeds, αν και είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.

Από την άλλη, ο αγώνας για τους Reds έχει τεράστια βαθμολογική σημασία, καθώς θέλουν να τον κερδίσουν, ώστε να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τους στόχο που δεν είναι άλλος από την έξοδο στο επόμενο Uefa Champions League.

Η ομάδα του Jürgen Klopp πέρασε με έναν τρελό τρόπο από το Hatworns και θέλει να πετύχει τέταρτη συνεχόμενη νίκη στην Premier League, για πρώτη φορά φέτος.

Ο Γερμανός προπονητής μπορεί να υπολογίζει ξανά στους James Milner και Alex Oxlade-Chamberlain, οι οποίοι προπονούνται με την ομάδα, όμως δεν θα έχει κάποια άλλη επιστροφή.

Καλά είναι όμως τα νέα για τον Diogo Jota, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν έχει υποστεί σοβαρό ο Πορτογάλος και θα μπορούσε να πάρει χρόνο στον Κυριακάτικο αγώνα εναντίον της Crystal Palace.

Εκτός θα παραμείνουν οι Jordan Henderson, Ozan Kabak και Naby Keita.

Μια πιθανή αλλαγή που μπορούμε να δούμε στο αρχικό σχήμα των Reds στο Turf Moor, είναι η επιστροφή του Gini Wijnaldum σε αυτό αντί του Curtis Jones.

Η ομάδα του Sean Dyche κατά πάσα πιθανότητα θα έχει στη διάθεση της, τον Nick Pope, όμως όχι τους Robbie Brady, Phil Bardsley, Dale Stephens και Kevin Long. Μάλιστα, οι τρεις τελευταίοι υποβλήθηκαν σε επεμβάσεις.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Chris Kavanagh.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Clarets νίκησαν με 0-1 στο Anfield.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Η Burnley θέλει να κάνει το double νικών επί της Liverpool για πρώτη φορά μετά το 1930.
  • Πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια στο Turf Moor έχουν οι Reds.
  • Αήττητη η ομάδα του Klopp στα τελευταία 8 ματς της στην Premier League.
  • Ένα γκολ θέλει ο Mo Salah για να φτάσει τα 100 σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Liverpool.
  • Μόνο εκτός έδρας νίκες έχει το σύνολο του Dyche στις τελευταίες 17 αγωνιστικές.
Για το πολύτιμο διπλό στο Turf Moor οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com