Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «O Alisson έχει δείξει δύναμη πού δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου»

Thiago: «O Alisson έχει δείξει δύναμη πού δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου»

Thiago, Alisson και Firmino.Thiago, Alisson και Firmino.

Ο Alisson είναι χωρίς αμφιβολία ο πρωταγωνιστής τόσο της χθεσινής της Liverpool, όσο και…των δηλώσεων του Thiago Alcantara μετά το ματς.

Ο Ισπανός μίλησε για την ψυχική δύναμη πού έχει δείξει ο τερματοφύλακας της ομάδας μας μετά από τα όσα άσχημα του συνέβησαν μέσα στη φετινή σεζόν, αλλά και για τη σημασία της νίκης των Reds επί της West Brom.

Ο Thiago ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας μιλώντας για το γκολ του Alisson:

«Πρέπει να παρακολουθήσουμε και να ξανά-παρακολουθήσουμε αυτό το γκολ, γιατί είναι τόσο συναισθηματικό για μας, όχι μόνο για τις ελπίδες μας για το Champions League, αλλά (και) για τον Ali, μετά από όσα έχει περάσει φέτος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτόν.»

«Είναι ένας αγαπημένος συμπαίκτης για όλους μας. Έχει αντιμετωπίσει (τα όσα συνέβησαν σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του) με δύναμη πού δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου.»

«Έχω βρεθεί σε πολλές σπουδαίες ομάδες με πολλούς σπουδαίους επιθετικούς, όμως δεν έχω δει ποτέ την ποιότητα και τo timing της κεφαλιάς του Ali. Η σέντρα ήταν επίσης καταπληκτική, όλα ήταν καταπληκτικά.»

«Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Έχουμε δει τερματοφύλακες να σκοράρουν τέτοια γκολ, όμως εγώ ο ίδιος δεν το έχω δει ποτέ (σ.σ. πιθανόν εννοεί ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο από κοντά). (είμαι) Χαρούμενος με τη εμφάνισή μας, όμως τόσο χαρούμενος γι’ αυτόν.»

«Μας έκανε ένα δώρο σήμερα. Είχαμε αυτή την τύχη στο τέλος.»

Έπειτα ο Thiago συνέχισε να αναφέρεται στον Alisson και το γκολ του, μιλώντας όμως και για τη βαθμολογική σημασία του:

«Πολύ σημαντικό (γκολ), γιατί παλεύουμε για την τετράδα, και δεύτερον γι’ αυτόν. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και είχε έναν δύσκολο χρόνο, οπότε είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτόν.»

«(η έξοδος στο Champions League) Εξαρτάται από εμάς. Με αυτή τη νίκη έχουμε την ευκαιρία μας. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα, με πρώτο από αυτά τη Burnley.»

Alisson, Thiago, Salah και Firmino πανηγυρίζουν το γκολ του τερματοφύλακα της ομάδας μας.
Alisson, Thiago, Salah και Firmino πανηγυρίζουν το γκολ του τερματοφύλακα της ομάδας μας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com