Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Allardyce: «Χάσαμε από τους διαιτητές, όχι από τη Liverpool» (vid)

Allardyce: «Χάσαμε από τους διαιτητές, όχι από τη Liverpool» (vid)

Δυσαρεστημένος και ζορισμένος στο να χωνέψει την ήττα της ομάδας του από τη Liverpool παρουσιάστηκε ο Sam Allardyce στις πρώτες δηλώσεις του.

Ο προπονητής της West Brom στάθηκε επανειλημμένα στις αποφάσεις του Mike Dean και του VAR πού πάρθηκαν εις βάρος των Baggies, και συγκεκριμένα στο γκολ του Salah και σε αυτό των γηπεδούχων πού δε μέτρησε.

Ας δούμε τις κυριότερες δηλώσεις του από το flash interview πού έδωσε στο Sky Sports:

  • Για το πώς είναι να χάνεις ένα τόσο τρελό παιχνίδι:

«Είναι δύσκολο να το δεχτούμε μετά από όλα όσα κάναμε. Δε θέλαμε ένα αποτέλεσμα πού θα αρπαζόταν από εμάς όχι από τη Liverpool, αλλά από τις αποφάσεις πού πάρθηκαν σήμερα. Δυστυχώς υπήρξαν αποφάσεις πού μας κόστισαν σήμερα, και στα δύο γκολ της Liverpool, καθώς στο πρώτο γκολ ο διαιτητής έπρεπε να υποδείξει επανεκκίνηση του παιχνιδιού (σ.σ. αναφέρεται στο ξεκίνημα της φάσης του γκολ του Salah, όπου ο Mike Dean έδωσε φάουλ υπέρ της Liverpool αφότου η μπάλα βρήκε πάνω του) και όχι φάουλ. Αυτό είναι μία πλήρης γκάφα, από την οποία η Liverpool σκόραρε. Μετά σκοράραμε ένα ακόμα γκολ, σε μία φάση όπου υποτίθεται ότι το VAR υπάρχει για να επιτρέψει στον παίκτη πού καλύπτεται να σκοράρει, και όχι για να δώσει αυτή την απόφαση-‘σκουπίδι’ εναντίον μας. Ήταν μία τελείως εξοργιστική και παράλογη απόφαση, ειδικά όταν υπάρχει το VAR. Είπα πριν το παιχνίδι ότι χρειαζόμαστε μία εξαιρετική εμφάνιση, λίγη τύχη και όχι το VAR ή τους διαιτητές, και σήμερα είδαμε δύο αποφάσεις να πηγαίνουν εναντίον μας, και αυτός είναι ο κύριος λόγος πού χάσαμε το σημερινό παιχνίδι.»

  • Για το πώς αισθάνεται για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του:

«(…) Κάναμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να εκθέσουμε τις αδυναμίες της Liverpool, και το κάναμε με βασικό τρόπο. Δεν προσπαθήσαμε να μείνουμε πίσω, γιατί η Liverpool είναι η ομάδα πού πιέζει ψηλότερα από οποιαδήποτε άλλη στο πρωτάθλημα, οπότε γιατί να το προσπαθούσαμε; Παίξαμε με μπαλιές στην πλάτη τους, καθώς δεν είναι πολύ καλοί σε αυτό. Το κάναμε και δημιουργήσαμε έτσι 3 ευκαιρίες. Πράγματι, ο Robson-Kanu μπορούσε να είχε κάνει hat-trick. Εκθέσαμε την ψηλή γραμμή τους και δημιουργήσαμε ευκαιρίες.»

  • Για το πώς βλέπει το ότι το παιχνίδι κρίθηκε από το γκολ ενός τερματοφύλακα:

«Ήταν μία μπαλιά ποιότητας (η εκτέλεση του κόρνερ από τον Trent), αυτός ήταν ο λόγος πού σκόραρε. Έπρεπε να μείνει κάποιος άλλος παίκτης αμαρκάριστος αν ήταν να μαρκάρουμε τον τερματοφύλακα – είναι και ψηλός άντρας-, και για να γίνει αυτό έπρεπε η απόφαση να παρθεί σε κλάσματα δευτερολέπτου. Η μεγαλύτερη απογοήτευση για μένα είναι αυτές οι δύο (διαιτητικές) αποφάσεις. Το να πω ότι είναι εξοργιστικές θα είναι λίγο.»

O Sam Allardyce κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα.
O Sam Allardyce κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα.

Στο παρακάτω videο μπορείτε να δείτε τις παραπάνω -και όλες τις υπόλοιπες- δηλώσεις της συνέντευξης του προπονητή της West Brom, Sam Allardyce:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com