Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για City, United, Virgil και τραυματίες

Ο Klopp για City, United, Virgil και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp στη σημερινή του συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με την Manchester United, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Manchester City, στην απόφαση του Virgil van Dijk να μην αγωνιστεί στο EURO και στην κατάσταση των τραυματιών.

Ο Γερμανός για τη City που κατέκτησε τον τίτλο είπε

“Υπέροχο επίτευγμα. Έστειλα μήνυμα στους Pep και Ilkay. Τα πήγαν πραγματικά καλά. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αυτό που έχουν επιτύχει είναι εξαιρετικό. Πάντα έτσι όταν έχεις οικονομικές πηγές και γνώσεις ποδοσφαίρου. Έχουν μια απίστευτη ομάδα και τον καλύτερο προπονητή.”

“ Η ανησυχία μου δεν είναι το χάσμα με την City. Το κάναμε και εμείς πέρυσι, απλώς πρέπει να κερδίσουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες και η City δεν είναι η μόνη πρόκληση για εμάς. Η Chelsea θα είναι εκεί (διεκδίκηση πρωταθλήματος) του χρόνου, κοιτάξτε την ομάδα της. Θα το κάνουν σίγουρα. Η United επίσης βρίσκεται σε μια καλή στιγμή. ”

“ «Η σεζόν μας ήταν δύσκολη, αλλά δεν κλείνουμε τα μάτια μας, έπρεπε να είχαμε πέντε ή έξι ακόμη πόντους, το ξέρουμε αυτό. Τώρα χρειαζόμαστε βοήθεια από άλλες ομάδες. Δεν είναι κατάσταση που θα θέλαμε αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. ”

Για τον αυριανό αγώνα με την Manchester United:

“ Έχουν μια καλή μίξη στην ομάδα τους, από ηλικιακής άποψης. Έχουν μεγάλες επιθετικές δυνατότητες, με τον Rashford ο οποίος είναι νέος και έμπειρος και τον Greenwood, ο οποίος είναι εξαιρετικός και ένας εκ των καλύτερων παικτών της γενιάς του. Τι γενιά για τους Άγγλους επιθετικούς! ”

“ Παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα τερματίσουν δεύτεροι. Κάνουν μια καλή σεζόν. ”

Αν ανησυχεί για νέες διαμαρτυρίες των οπαδών της United:

“ Δεν ανησυχώ. Εμπιστεύομαι τις αρχές, δεν κινδυνεύουμε όπως την προηγούμενη φορά. Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί αύριο, όμως δεν ανησυχώ. ”

Αν ο Henderson θα προλάβει το EURO:

“ Ο Hendo δεν αγωνίζεται και δεν προπονείται με την ομάδα, οπότε η απόφαση θα είναι του Gareth. Έχει όμως μια ευκαιρία να το προλάβει. Δεν αφορά εμάς αυτό, αλλά την Αγγλία. ”

Για την απόφαση του van Dijk:

“ Ο Virgil είχε υποστεί έναν από τους σοβαρότερους τραυματισμούς, δεν ξέρω πως προέκυπτε ότι θα προλάβαινε το EURO. ”

“ Το σχέδιο είναι να ξεκινήσει την προετοιμασία με εμάς. Δεν θα το επιβάλουμε, αλλά θα είναι 100% όταν επιστρέψει και το επόμενο μεγάλο τουρνουά για την Ολλανδία περιμένει. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. ”

“ Όταν ξεπεράσεις τις ανησυχίες του, τότε μπορείς να κάνεις κάποια βήματα. Έχει κάνει μεγάλα βήματα και έγινε πιο θετικός. Δεν ήθελα ποτέ να κόψω το EURO, αλλά πάντα ήξερα [ότι ήταν δύσκολο]. Πίεση πλέον δεν υπάρχει και ο Virgil μπορεί να επικεντρωθεί στα τα σωστά πράγματα τη σωστή στιγμή. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για τον στόχο της ομάδας στα εναπομείναντα παιχνίδια:

“ Το σχέδιό μας ήταν να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, οπότε δεν θα το αλλάξουμε. Πρέπει να παίρνουμε περισσότερα ρίσκα όταν το ματς είναι ισόπαλο; Πιθανό αλλά δεν μπορείς να το προγραμματίσεις. Εάν παίζεις ένα παιχνίδι και σκέφτεσαι μόνο την επίθεση, έχεις χάσει πριν από το πρώτο σφύριγμα. ”

Αν οι Reds θα ξεκινήσουν με Phillips και Williams στο Old Trafford:

“ Εμείς προπονούμαστε, δεν πετάμε απλώς ένα από τα παιδιά στην ενδεκάδα, ελπίζοντας πως αυτό θα δουλέψει. Το momentum υπάρχει στην προπόνηση, όταν διανύεις μια καλή στιγμή και ο Rhys βρίσκεται σε μια καλή στιγμή. Αυτό βοηθά. ”

Εκτός EURO ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com