Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rhys Williams: «Λέγαμε στον Thiago να σουτάρει περισσότερο!»

Rhys Williams: «Λέγαμε στον Thiago να σουτάρει περισσότερο!»

Στην επιτυχημένη πρωτοβουλία του Thiago Alcantara να κάνει το σουτ στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Southampton αναφέρθηκε ο Rhys Williams.

O νεαρός αμυντικός, ο οποίος κάλυψε αξιοπρεπώς την απουσία του Ozan Kabak στο χθεσινό παιχνίδι, δήλωσε ότι το σουτ και εν τέλει το γκολ του Ισπανού εναντίον των Αγίων ήταν εν μέρει αποτέλεσμα παρακίνησης των συμπαικτών του να αρχίσει να σουτάρει περισσότερο, ενώ μίλησε και για τη μάχη τη τετράδας.

«Του λέγαμε να σουτάρει περισσότερο!», λέει αρχικά ο Rhys.

«Τα σουτ του στην προπόνηση είναι κορυφαίου επιπέδου.»

«Νομίζω ότι ο Gini του φώναξε ‘σούταρε!’, και εκείνος μάλλον τον άκουσε, εφόσον έκανε το σουτ και τελικά πέτυχε ένα γκολ για την ομάδα.»

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Willams…

  • Για τη σημασία της χθεσινής νίκης:

«Ήταν μεγάλης σημασίας, μετά από δύο ισοπαλίες. Χρειαζόμασταν και τους 3 βαθμούς για να είμαστε κοντά (στις θέσεις του Champions League), οπότε τώρα ασκούμε πίεση στις ομάδες πού βρίσκονται από πάνω μας. Μπράβο στα παιδιά: Όλοι έκαναν τη δουλειά τους, κρατήσαμε το μηδέν και πήραμε το τρίποντο.»

  • Για τη δουλειά πού έχει ρίξει από την τελευταία φορά πού ξεκίνησε βασικός μέχρι χθες:

«Απλά προσπαθούσα να διατηρήσω τη φυσική μου κατάσταση. Όλο το προσωπικό με έχει βοηθήσει σε αυτό, και με προετοίμασε καλά για αυτά τα 90 λεπτά.»

«Είχα και ένα παραπάνω κίνητρο αυτή την εβδομάδα με τους τραυματισμούς μερικών παιδιών (σ.σ. εννοεί ότι ήξερε ότι με τις απουσίες της Liverpool στην άμυνα, υπήρχε περίπτωση να αγωνιστεί)

  • Για τη συνύπαρξή του με τον Nat Phillips στο κέντρο της άμυνας:

«Ο Nat είναι κορυφαίος αμυντικός. Έχει τεράστιες προοπτικές και με καθοδήγησε κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος πού έπαιξα μαζί του.»

  • Για την εμφάνιση και το βραβείο MPV του Alisson στο χθεσινό ματς:

«Όταν έχεις τον Ali από πίσω σου, ξέρεις ότι ακόμα και να σε περάσει ο αντίπαλος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σώσει την ομάδα, γιατί είναι τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης. Μοιράζει (εξαιρετικά) τη μπάλα, απλώνει το σώμα του και το κάνει να δείχνει μεγάλο στα μάτια του αντιπάλου, και κάνει τη δουλειά του πολύ καλά.»

  • Για το κυνήγι της τετράδας:

«Πρέπει απλά να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να συνεχίσουμε να ασκούμε πίεση στις ομάδες από πάνω μας, γιατί ξέρουμε θα μπορούσαμε να έχουμε μία ευκαιρία, την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε. Μπορούμε μόνο να κερδίσουμε κάθε μας παιχνίδι, και μετά θα δούμε τι θα συμβεί.»

Ο Rhys Williams στο παιχνίδι με τη Southampton.
Ο Rhys Williams στο παιχνίδι με τη Southampton.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com