Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hasenhuttl: «Νομίζω πως είχαμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες»

Hasenhuttl: «Νομίζω πως είχαμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες»

Ο προπονητής της Southampton, Ralph Hasenhuttl, μιλώντας μετά την ήττα των Saints στο Anfield από την Liverpool, ανέφερε πως η ομάδα του δημιούργησε ευκαιρίες και ίσως είχε και τις μεγαλύτερες στον αγώνα, παρότι δεν πήρε τους τρεις βαθμούς.

Οι Reds επικράτησαν με 2-0 της Southampton, με τον τερματοφύλακα τους, Alisson Becker να πραγματοποιεί έξι αποκρούσεις και να ανακηρύσσεται πολυτιμότερος της αναμέτρησης.

Ο Αυστριακός προπονητής δήλωσε για τον αγώνα και την ήττα της ομάδας του:

“ Νομίζω ότι είχαμε ίσως τις μεγαλύτερες ευκαιρίες σήμερα. Αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις. Αυτή ήταν η διαφορά σήμερα. Παίξαμε ένα καλό, γενναίο ποδόσφαιρο σήμερα και κρατήσαμε το παιχνίδι ανοιχτό. ”

“ Τα πράγματα είναι δύσκολα, όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου. Παίξαμε πολύ καλά, διότι δεν είναι φυσιολογικό να δημιουργείς τόσες πολλές ευκαιρίες κόντρα στη Liverpool. ”

“ Κάναμε ένα καλά ισορροπημένο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να είμαστε γενναίοι. ”

“ Πρέπει να πω ότι τα παιδιά δεν έπαιξαν άσχημα σήμερα, αλλά στο τέλος στο ποδόσφαιρο όλα έχουν σχέση με το αποτέλεσμα και δεν πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα, οπότε έχουμε τέσσερα ακόμη παιχνίδια για να πάρουμε περισσότερους πόντους και νομίζω ότι αυτό πρέπει να κάνουμε. ” Τόνισε ο Hasenhuttl.

Πήραν την νίκη με 2-0 οι Reds εναντίον της Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com