Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Νομίζω πως 4 νίκες θα είναι αρκετές για την τετράδα»

Klopp: «Νομίζω πως 4 νίκες θα είναι αρκετές για την τετράδα»

Ο Jürgen Klopp πιστεύει πως οι Reds θα μπορέσουν να τερματίσουν μέσα στην πρώτη τετράδα της Premier League, αν κερδίσουν και τα 4 εναπομείναντα παιχνίδια τους, λόγω του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί για την Leicester.

Οι Reds παραμένουν στην έκτη θέση και στο -6 από τους Foxes, με έναν όμως αγώνα λιγότερο.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν η ομάδα θα μπορέσει να τερματίσει στην τετράδα με 4 νίκες:

“ Ναι. Αν το κάνουμε αυτό, νομίζω πως θα είναι αρκετό. ”

“ Πρόκειται όμως για ένα πολύ μεγάλο αλλά. Παίζουμε με την Manchester United την Πέμπτη. Ξέρω πως παίζουν επίσης την Κυριακή και την Τρίτη και έχουν ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά αν κοιτάξετε το ρόστερ που έχουν, θα δείτε πως μπορούν να κάνουν αλλαγές. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. ”

“ Φυσικά και δεν είναι καλό για εκείνους να παίζουν τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Είναι απόλυτα τρελό και δεν το καταλαβαίνω, αλλά αυτό είναι. ”

“ Για τα άλλα παιχνίδια, θα δούμε. Αν η West Brom εξακολουθεί να παλεύει για την παραμονή της, ίσως το κάνει και η Burnley. Θα τα δούμε όλα αυτά τα πράγματα. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Όλες οι ομάδες έχουν τους στόχους τους και αν δεν έχουν πλέον στόχους, αυτό συμβαίνει επειδή τους έχουν ήδη πετύχει. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούν να παίξουν δίχως πίεση και ούτε αυτό είναι καλό. ”

“ Εμείς θα έχουμε πίεση. Όσο κερδίζουμε, θα έχουμε πίεση γιατί θα μπορούμε να φτάσουμε σε κάποιον στόχο. Αν όχι, τότε δεν θα έχουμε πίεση. ”

Ζωντανοί για την τετράδα οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com