Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «O Hendo είναι τεράστιος ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου»

Elliott: «O Hendo είναι τεράστιος ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου»

Μόνο τα καλύτερα είχε να πει για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Jordan Henderson o Harvey Elliott, σε δηλώσεις πού παραχώρησε.

Ο νεαρός Scouser και δανεικός από τη Liverpool στη Blackburn Rovers εκθείασε την ηγετική φυσιογνωμία του αρχηγού της ομάδας μας, αναφερόμενος και στο πώς έχει φερθεί στον ίδιο ο Hendo.

Οι δηλώσεις του Harvey στο podcast «Counter Attack» ήταν οι εξής:

«Νομίζω ότι κανένας δεν τον εκτιμάει όσο θα έπρεπε. Ο Henderson είναι ένας απόλυτος ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου. Δε μπορώ να πω αρκετά γι’ αυτόν. Είναι απλά ένας κορυφαίος αρχηγός.»

«Έχει όλα όσα θέλεις να έχει ο αρχηγός σου. Είναι ηγέτης μέσα στο γήπεδο, είναι ηγέτης έξω από το γήπεδο.»

«Δεν το κάνει για την αντίδραση, το κάνει γιατί θέλει να το κάνει, θέλει να επιδρά στα πράγματα, θέλει να βάζει τα πράγματα στη σειρά και να δείχνει ότι όλοι μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον ίδιο στόχο.»

Μετά ο Elliott μίλησε και για την προσωπική του σχέση με τον αρχηγό:

«Πάντα με προστάτευε, πάντα ήταν εκεί σε περίπτωση πού χρειαζόμουν κάποιον να με θέσει σε εγρήγορση, και πάντα ήθελε να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Δε μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα γι’ αυτόν.»

«Είναι μεγάλος αρχηγός και μεγάλος παίκτης. Τον θαυμάζω, αυτόν και φυσικά τον Steven Gerrard επίσης. Είναι σαν κλώνος του Steven Gerrard, είναι απλά ένας θρύλος.»

Εξαιρετική σεζόν για τον Harvey Elliott.
Εξαιρετική σεζόν για τον Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com