Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hasenhuttl: «Έχει φανεί φέτος ότι μπορούμε να κερδίσουμε στο Anfield»

Hasenhuttl: «Έχει φανεί φέτος ότι μπορούμε να κερδίσουμε στο Anfield»

O Hasenhuttl γονατίζει μετά το τέλος του αγώνα, και από δίπλα ο Jurgen Klopp.

Αρκετές και ενδιαφέρουσες ήταν οι τοποθετήσεις του Ralph Hasenhuttl στη συνέντευξη τύπου του αυριανού αγώνα, σε σχέση με τη Liverpool.

Ο manager της Southampton ρωτήθηκε και μίλησε αρκετά για τους Reds, από την επίδραση της απουσίας του van Dijk μέχρι το πόσο εφικτό θεωρεί να φύγει η ομάδα του με το διπλό από το Anfield, δεδομένου ότι φέτος το έχουν κάνει και άλλες ομάδες του «βεληνεκούς» των Saints.

Ας πάρουμε τις ερωτήσεις με τη σειρά πού έγιναν στον «Αυστριακό Klopp», όπως είχε χαρακτηριστεί κάποτε:

  • Για το τι θα σήμαινε να κάνει το 2/2 απέναντι στον ‘παλιό του φίλο’ Jurgen Klopp, μετά τη νίκη στο St Mary’s:

«Θεωρώ ότι κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι (στο Southampton), και πήραμε τη νίκη.»

«Το πρόβλημα ήταν ότι μάλλον πανηγυρίσαμε πάρα πολύ μετά από αυτό το παιχνίδι, ενώ μετά από αυτό δεν κερδίσαμε για 6-7 συνεχόμενα.»

«Ήταν όμως μία ξεχωριστή νίκη για μας, και παρόλο πού τώρα δε βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, εξακολουθούν να είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Όμως είναι πολλές οι ομάδες πού έχουν δείξει φέτος ότι μπορείς να πας εκεί (στο Anfield) και να πάρεις κάτι.»

«Θα πάμε εκεί με γενναιότητα και θα διεκδικήσουμε την ευκαιρία μας.»

  • Για το πόσο τον εκπλήσσει η αδυναμία της Liverpool να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο, και πώς θεωρεί ότι αυτό έχει επηρεάσει τον Klopp, με τον οποίο γνωρίζεται:

«Θα του είναι δύσκολο να το δεχτεί. Ήταν και για αυτόν μία δύσκολη σεζόν. Για μένα όμως δεν αποτελεί και τόσο μεγάλη έκπληξη, μετά την προσπάθεια πού έχουν καταβάλλει τα τελευταία 2-3 χρόνια (σ.σ. λογικά εννοεί ότι η Liverpool ‘ξεφούσκωσε’ φέτος), όπου πέτυχαν τον μεγαλύτερο στόχο πού είχαν, το να κερδίσουν την Premier League μετά από τόσο καιρό.»

«Επίσης δυσκολεύτηκαν λόγω των προβλημάτων πού είχαν με τους τραυματισμούς. Υπάρχει λόγος πού ο Virgil van Dijk είναι ένας σημαντικός παίκτης γι’ αυτούς, και δεν είναι εύκολο για τη Liverpool να πει ‘είμαστε δυνατοί χωρίς αυτόν’.»

«Νομίζω ότι αυτός ο τραυματισμός κόστισε (στον Klopp) πολλούς βαθμούς φέτος, όμως επειδή γνωρίζουμε και αυτόν και την ποιότητα της ομάδας του, θεωρώ ότι είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι να είναι ξανά ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο.»

O Ralph Hasenhuttl κατέληξε να δακρύζει συγκινημένος μετά τη νίκη της Southampton επί της Liverpool τον Ιανουάριο.
O Ralph Hasenhuttl κατέληξε να δακρύζει συγκινημένος μετά τη νίκη της Southampton επί της Liverpool τον Ιανουάριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com